Karamel Kompagniet tænker stort

En eventyrlig innovativ solstråle historie

Karamel Kompagniets allerførste karamel blev skabt i et køkken på Bornholm, ud fra bedstemor Knightbridges gamle bog med opskrifter. Karamellen var så god at Anna og Carsten turde tro på at de kunne genskabe et gammelt engelsk karameleventyr. I 2004 blev Karamel Kompagniet grundlagt, og butikken og karamelkogeriet i Gudhjem er den dag i dag stadig en af Danmarks hyggeligste butikker.

Mød skaberen af Karamel Kompagniet, Anna Knightbridge Niberg-Zehngraff.  Anna vil fortælle historien om Karamel Kompagniets opståen, om idéerne bag, og om den innovative proces det jo er at starte som selvstændig. Det kræver mod at blive selvstændig med et helt nyt produkt, og det kræver tro og hårdt arbejde at nå dertil hvor Karamel Kompagniet er i dag. Hver eneste karamel er udsøgt, eksklusiv og håndlavet.  Det er en kunst at lave bløde karameller.

Vi tager en rundvisning i produktionen og møder karamelmesteren bag de fantastiske karameller. Vi ser kedlen hvor karamellerne koges, bordet hvor karamellerne nedkøles, og maskinen som skærer og pakker karamellerne i cellofan. Vi ser chokoladetunnelen som overtrækker vores lækre Slentre Bar med lys og mørk chokolade. Vi fortsætter igennem lageret og ind til pakkeriet hvor de nylavede karameller bliver pakket og sendt ud til kunderne i hele Danmark, og snart hele verden. Efter rundvisningen laver vi en workshop hvor vi brainstormer på, og fylder en tavle, med idéer omkring emnet innovation, det at skabe noget nyt, det at være selvstændig, fremtidsvisioner og drømme.

Det bedste og mest nytænkende forslag til vækst af Karamel Kompagniet belønnes med en lille gave. Vi skal selvfølgelig smage på de lækre karameller i forskellige smagsvarianter undervejs.

Praktisk Information

Rundvisning/Workshop skal altid bookes på forhånd.

Det er en fordel at eleverne før workshoppen, har arbejdet med emnet innovation.

Oplev også et besøg i Karamel Kompagniets hjerte – butikken i Gudhjem – hvor alle gæster bliver budt en smagsprøve og hvor alle gæster ved selvsyn kan bevidne at vores karameller er håndlavede. Ring evt. og aftal tidspunkt for besøg, så det passer med produktionen.

Praktisk info

Adresse

Karamel Kompagniet Borgmester Nielsens Vej 24 3700 Rønne

Email

mail@karamelkompagniet.dk

Websted

karamelkompagniet.dk

Telefon

+45 56 44 22 55

Pris

75 kr. pr. elev - for minimum 18 elever

Varighed

1-1½ time

Tidspunkt

1. april til 31. oktober

Fagligt udbytte:

  • Fag: Innovation, madkundskab, håndværk, design og samfundsøkonomi
  • Besøget i Karamel Kompagniet og workshoppen skal give eleverne indblik i livet som selvstændig og skal ruste dem til at turde tænke stort og innovativt og samtidig tage højde for evt. udfordringer undervejs i forløbet.
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00