Rønne Vandrerhjem

Rønne Vandrerhjem har en central beliggenhed tæt på skov, strand, centrum og færgehavn.

Hos Rønne Vandrerhjem har vi haft lejrskoler i mere end 30 år. Vi har gode faciliteter til at rumme børnene og møder dem med venlighed. Vi sikrer, at turen til Bornholm aldrig glemmes.

Fuld forplejning på vandrerhjemmet

En lejrskole til Bornholm oplever man kun én gang som barn, men den lille uge der går alt for hurtigt, sætter hos de fleste børn nogle minder der følger dem i mange år. Om det er oplevelsen af de rå ruiner på Hammershus, søsygen på vej til Christiansø, det første kæresteri eller bare det at være så intenst sammen med vennerne i de smukke omgivelser – Bornholm kommer under huden på de fleste. Hvis I skal have det fulde udbytte af jeres tur, synes vi ikke, at I skal bruge tid på at lave mad og vaske op. Derfor er fuld forplejning inkluderet i vores priser: en morgenbuffet, hvor I også selv smører madpakker til dagens tur, samt aftensmad.

Vi hjælper med planlægning

Der er et kæmpe udbud af oplevelser på Bornholm. Der er derfor mange muligheder for lejrskoler, og vi kan hjælpe med at sammensætte et fantastisk program for jeres ophold. Vi samarbejder med vognmænd og attraktioner, og kan ud fra jeres ønsker og budget hjælpe med at få tingene til at passe sammen. Vi sørger for at booke jeres busser, ture, guider, cykler og hvad I ellers har brug for. Dette er en service, der ikke koster ekstra.

Om Rønne Vandrerhjem

Det nyrenoverede og moderne vandrerhjem ligger på en ca. 12.000 m2 fredet naturgrund i udkanten af Bornholms hovedstad Rønne i det naturskønne område Galløkken. Der er skov og strand lige udenfor døren og få minutters gang til Rønne centrum. Rønne Vandrerhjems faciliteter byder bl.a. på minigolf, bordtennisbord, fodboldbane og en legeplads. Værterne er nærværende og hjælpsomme, og her er en hyggelig og tryg atmosfære.

Kontakt

Arsenalvej 12
3700 Rønne
+45 56 95 13 40
book@roennevandrerhjem.dk

På vores hjemmeside kan du finde flere information om ophold på Rønne Vandrerhjem, eller booke direkte via vores online formular.

Information

Adresse:

  • Arsenalvej 12
  • 3700 Rønne

Tags:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00