Hold din konference eller dit møde på Bornholm

For at holde din konference eller dit møde på Bornholm, behøver du ikke at rejse så langt. Tager du flyveren fra Billund er du fremme på lidt over en time, mens flyvetiden fra Kastrup (København) kun er på ca. 30 minutter. Køreturen og sejlturen fra hovedstaden til solskinsøen varer heller ikke mere end tre timer. Og så kan du mødes i fantastiske og enestående omgivelser.

Få mere at vide

Bornholm har meget gode konferencefaciliteter

På Bornholm findes der flere store og mellemstore hoteller, som har perfekte konference- og mødefaciliteter. Det største og nyeste er nok Hotel GSH i Rønne, som er et grønt og miljørigtigt konferencehotel. Hotel GSH har plads til 350 deltagere.

Små konferencehoteller i hyggelige omgivelser

Vil du længere ud på konferenceøen Bornholm, så byder f.eks. Melsted Badehotel lidt syd for Gudhjem på smukke rammer for din konference eller dit møde. Det klassiske badehotel er et mindre et af slagsen og har kun plads til maks. 20 deltagere, men ligger midt i flotte naturomgivelser.

Hotel Abildgård i Sandkaas, ikke langt fra Allinge på Nordbornholm, har plads til 50 deltagere, og her kan du nyde en fantastisk udsigt over Østersøen.

I Allinge, Folkemødets by, ligger Grønbechs Hotel, også kaldet Danmarks eneste politiske hotel. Hotellet er ikke bare omdrejningspunktet for mange politikere under Folkemødet, men her kan du også holde møder og konferencer med op til 100 deltagere.

På Sydbornholm, meget tæt på en af øens fineste sandstrande i Balka, ligger Hotel Balka Strand. Hotellet har plads til maks. 300 gæster. Og når mødet eller konferencen er færdig, så lokker en gåtur langs stranden – eller hvad med at tage en forfriskende dukkert i det klare vand?

Hoteller og pensionater
Hotel GSH
Hoteller og pensionater
Grønbechs Hotel
Hoteller og pensionater
Hotel Balka Strand

Konference- og mødearrangører

Bornholm har flere gode konference- og mødefaciliteter. Mange af de nævnte hoteller vil være behjælpelige med at skræddersy lige den konference- eller mødepakke, som du eller dit firma har brug for:

Transport til og fra øen

Flyselskabet DAT flyver flere gange dagligt mellem Kastrup (København) og Rønne. Selve flyturen til konferenceøen Bornholm tager kun lidt over en halv time. I sommerhalvåret kan du også flyve direkte mellem Billund og Bornholm, samt Aalborg og Sønderborg og Bornholm – der er flere ugentlige afgange. På lidt over en time er du fremme.

Bornholmslinjen sejler flere gange dagligt med en hurtigfærge på ruten mellem Ystad i Sverige og Rønne på Bornholm. Overfartstiden er på lidt over en time – og sammenlagt er der ikke mere end tre timer med bil, bus eller tog fra København til konferenceøen Bornholm.

Vil du ikke køre selv, så kan du prøve at rejse med enten Kombardo Expressen eller Bornholmerbussen (rute 866). Læg mærke til, at Kombardo Expressen kører ombord på færgen i Ystad og fortsætter sin tur på Bornholm, mens Bornholmerbussen stopper i Ystad og du skal selv gå ombord på færgen.

Din guide til transportmuligheder til og fra, samt på Bornholm

Forskellige transportører bringer dig hurtigt og sikkert til og fra din konference eller dit møde på Bornholm. Du finder her også en række transportører på Bornholm:

Hvad kan du gøre udenfor mødetiden - attraktioner på Bornholm

Udenfor dit møde eller konferencetiden byder Bornholm på et eldorado af oplevelsesmuligheder: Som et aktivt indslag (eller pust) til konferencen eller mødet, hvor du for det meste sidder stille - så kan du lufte hovedet ved bl.a. at prøve havkajak, klippeklatring, vandring, cykling, løb - eller bare ved at gå en god tur langs den flotte klippekyst eller på sandstrandende.
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00