Holmer

I gamle dage var Brogade 7A i Nexø på Bornholm hjemsted for en gammel smedje i byens handel strøg.

I dag rummer de gamle lokaler en unik og uberørt lokation midt i Nexøs gamle handelsstrøg. “Vores mål er, at skabe et levende butiksrums hvor man kan opleve bornholmsk iværksætteri. Produceret, kreeret eller lavet af iværksættere indenfor fødevarer, kunsthåndværk og design. Med deres håndværk og produkter vil HOLMER dele deres passion med hele verden. HOLMER skal være et samlingssted for de besøgende turister henover hele året. Men vigtigst skal det være et samlingssted for bornholmere, af bornholmere, til bornholmere. Hvor man kan shoppe sine lokale varer og nyde byens puls og få sig en velfortjent timeout.”

Bornholm rummer alt fra de rå og skarpe klipper i nord til de hvide sandstrande i syd og alt det midt i mellem! Det er de perfekte omgivelser for fordybelse og kreativitet. Idéernes og skabelsernes ø.

HOLMER skal være et sted man drages til. Et sted hvor man som iværksætter gerne vil ses. Og hvor man som forbruger føler, er et ”to go to”. Og så gør det jo heller ikke noget at der er en kaffebar og at man kan spise en lækker panini eller en bornholmer donut til at tage med på farten eller med hjem.

Vi glæder os til at se dig.

Bh team HOLMER.

 

Social:

Info

Åbningstider denne uge:

Mandag

Lukket

Tirsdag

10:30-16:00

Onsdag

10:30-16:00

Torsdag

10:30-16:00

Fredag

10:30-16:00

Lørdag

10:30-15:00

Søndag

Lukket

Kontakt

Tlf. +45 2258 9135

E-mail info@hlmer.dk

Web www.hlmer.dk

Adresse

Brogade 7A

3730 Nexø

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00