Gretha's Pension

Nyd en herlig ferie på Gretha's Pension i Sandvig.

Hyggelige Gretha’s Pension og lejlighedshotel i Sandvig

Velkommen til Gretha`s Pension og lejlighedshotel i Sandvig. Gretha`s Pension og lejlighedshotel er et familiedrevet overnatningssted og her finder du hygge og nær kontakt. Beliggenheden i det naturskønne område på Nordbornholm, nærmere betegnet i byen Sandvig, giver dig de perfekte muligheder for trave-, cykel-, badeture og lignende.

Store, lyse og moderne værelser og lejligheder

Gretha’s Pension tilbyder 60 sengepladser, der er placeret i store, lyse og moderne indrettede værelser/lejligheder, hvoraf alle har dusch, toilet og køkken m/ køleskab, kaffemaskine, kogeplader og service.

Gretha’s Pension er for hele familien

Gretha’s Pension er for hele familien og børn er meget velkomne. På alle værelser/lejligheder er der mulighed for ekstra opredning.

Nyd den skønne have på Gretha’s Pension

Når solen er på himlen, kan du altid finde et sted på den store, skønne grund, hvor du kan nyde solen og slappe af. Til alle værelser/lejligheder står der liggestole og havemøbler til rådighed.

Få en nem ferie – bestil halvpension hos Gretha’s Pension
Har du lyst til at nyde ferien i fulde drag og være fri for at lave mad, så kan du nemt bestille halvpension – morgenbuffet og aftensmad – hos Gretha’s Pension. Vores køkken arbejder under mottoet “Mad som vor mor lavede den”.

Bus- og grupperejser i for- og eftersæsonen
I for- og eftersæson arrangerer vi bus- og grupperejser. Vi har forbindelse til div. arrangører som f. eks. guider, golfbaner, extremsport, ridning, bådture m. m.

Vi glæder os til at se dig hos Gretha’s Pension.

Mange venlige hilsner Rikke og René Thisen

Social:

Brugernes anmeldelser:

Information

Adresse:

  • Nygade 7, Sandvig
  • 3770 Allinge

Kontakt:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00