Gorm's Aarsdale

Besøg Gorm’s i Aarsdale. Vi har forvandlet Solgaarden Badepension i Aarsdale til et Bornholmsk midtpunkt med autentisk italiensk stemning og italiensk mad, når det er bedst

En mangeårig drøm er nu blevet til virkelighed, og vi er lykkelige over endelig at kunne byde jer velkommen til Gorm’s nye pop up sommerrestaurant i Aarsdale. Her venter en fantastisk spiseoplevelse, hvor samværet omkring bordet, de gode samtaler og den magiske stemning er i fokus.  

Lokale råvarer og fortryllende smagsnuancer

Vores menu er en appetitvækkende kombination af sommer på Bornholm, italienske traditioner og nordisk håndværk. Vi arbejder med nogle af sæsonens bedste råvarer for at sikre jer en smagsoplevelse i verdensklasse med lokale og økologiske råvarer i centrum.  

Hos Gorm’s Aarsdale kan du få snacks og sides, som får tænderne til at løbe i vand, autentisk og velsmagende antipasti og lækre pizzaer på økologisk og koldhævet bund på surdej, så I kan se frem til at få den fulde italienske oplevelse, når I besøger Gorm’s pop up sommerrestaurant på Solskinsøen.  

Skru op for hyggen og mærk havets bølgesus på vores terrasse

Mærk sydens stemning på vores indbydende terrasse, som kalder på aftener med hvidvin i glasset, hvor samtalerne får lov til at flyde, mens man nyder den fantastiske kulisse af hav, klipper og betagende landskab i baggrunden.  

Kom forbi Solgården i Aarsdale og nyd en aften i Bornholms nye italienske sommerrestaurant. Her er smukt, stemningsfyldt og hamrende hyggeligt. Kig forbi Skolebakken 5, 3740 Svaneke og mærk madglæden og de smukke omgivelser! 

BOOK BORD HER

Det bliver helt vildt. Pizzaer, god stemning, drinks, vin, antipasti. Gorm’s på Bornholm! Det er intet mindre end fantastisk at kunne byde jer velkommen til vores pop up sommerrestaurant, som emmer af hygge, atmosfære og gode madoplevelser.

Social:

Info

Åbningstider denne uge:

Kontakt

Tlf. 31398509

E-mail solgaarden@wearegorms.dk

Web www.wearegorms.dk

Adresse

Skolebakken 5

3740 Svaneke

Årsdale

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00