Artikel

Fotokonkurrence 2021- Vis os dit bedste Bornholm moment

Lad os fejre de bedste og smukkeste øjeblikke fra Bornholm. Vis os det bedste fra dit Bornholm på Instagram med #bornholmmoment og vær med i konkurrencen om at få netop dit billede udstillet.

Destination Bornholm afvikler igen i år fotokonkurrencen “Bornholm moment” på Instagram. Det gør vi, da vi ønsker at hylde de smukke øjeblikke fra Bornholm, som vi dagligt ser på Instagram. Flere influencers, fotografer og turister tager turen rundt på Bornholm for at forevige deres oplevelser. Derfor har vi brug for din hjælp til at lave den bedste fotoudstilling i Bornholms Velkomstcenter i Rønne.

Velkomstcentret i Rønne har årligt omkring 70.000 besøgende bornholmere og turister. Derfor synes vi, at det er det helt rigtige sted, at udstille de allerbedste og smukkeste øjeblikke fra Bornholm.

Dit “moment”

Del dit bedste billede fra Bornholm på Instagram med #bornholmmoment. Det kan være et billede af en sommer solnedgang, hvid sandstrand, snevejr på Hammershus, ferieoplevelser med familie og venner, eller noget helt andet. Fotoudstillingen vil nemlig også sætte fokus på, at Bornholm er fantastisk på alle årstider og at de bedste øjeblikke kan fanges på alle tidspunkter.

Vi glæder os til at se dine bedste øjeblikke fra Bornholm.

Klik her for at se billeder tagget med #bornholmmoment på Instagram.

Følg Destination Bornholm på Instagram for at få inspiration til dit #bornholmmoment. Vi deler løbende billeder delt via #bornholmmoment på kanalen.

Vinder af #bornholmmoment 2020


Sådan deltager du

Alle kan deltage i konkurrencen på Instagram ved at poste et foto med #bornholmmoment. Du kan være med i konkurrencen, uanset om dit billede er taget med iPhone, spejlreflekskamera eller hvad dit fortrukne fotoudstyr er. Du kan deltage med ligeså mange billeder du ønsker og du må også gerne anvende #bornholmmoment på gamle billeder fra Bornholm på Instagram.  Konkurrencen løber fra d. 1. januar 2021 frem til den 1. november 2021. 

Fotoudstilling

Destination Bornholm udvælger de 100 bedste billeder på Instagram med hashtagget #bornholmmoment. Herefter vil et ekspertpanel udvælge de 25 bedste billeder. De 25 bedste billeder vil blive printet i høj kvalitets prints, sponseret af pixum.dk, og udstillet  i Bornholms Velkomstcenter fra vinter 2021 – forår 2022.

Husk at gemme originalfoto til print, såfremt du er så heldig at være blandt de 25 bedste

 

Fortsættes efter billedet

Billede af Kamelhovederne af @sarahinthegreen

 

Yderligere information

D. 5.november 2021 vil Destination Bornholm udvælge de 100 bedste billeder, som er tagget med #bornholmmoment.

d. 25. november 2021 har et ekspertpanel valgt de 25 bedste billeder ud af de 100 udvalgte. De 25 bedste vil herefter få besked via Instagram. Destination Bornholm vil dele de 25 bedste billeder på Instagram, Facebook, bornholm.info og andre relevante kanaler.

Det bedste billede

De besøgende i Bornholms Velkomstcenter kan, under fotoudstillingen, stemme på deres favoritbillede frem til den 16. septemeber 2020 kl. 16.00. Måske kommer du selv forbi og stemmer på dit eget billede? Udstillingen fortsætter efterfølgende frem til efteråret, så der er rig mulighed for at se billederne for de mange besøgende.

Når billederne ikke længere er en del af udstillingen, vil de blive fordelt rundt på øens turistinformationer med kreditering af fotograferne.

fredag d. 15. januar 2022 finder vi vinderen af “Bornholm moment” 

 

Konkurrencevilkår

  • Når du uploader et foto til Instagram med #bornholmmoment, giver du os lov til at offentliggøre det på Destination Bornholms website og sociale medier – naturligvis med kreditering af fotografen.
  • Du giver kun Destination Bornholm anvendelsesret til billederne. Du skal altså ikke opgive rettighederne til dine billeder, når du deltager.
  • Der må ikke være vandmærker, tekst eller andet grafik på billedet.
  • Hvis én eller flere personer kan genkendes på et foto, er det fotografens ansvar at disse personer har givet accept til at fotoet må uploades til Instagram, og må benyttes af Destination Bornholm.
  • Destination Bornholm har ret til, efter eget skøn og til enhver tid, at ændre disse vilkår og betingelser, og vil træde i kraft straks ved udgivelse til denne webside.

 

Tema:
Få inspiration til gode Instagram spots
Tema:
Bornholm på Instagram
Tema:
10 Instagram-værdige grunde til at Bornholm er verdens bedste ø
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00