Artikel

Fotokonkurrence 2022 – Vis os dit bedste Bornholm moment

Lad os fejre de bedste og smukkeste øjeblikke fra Bornholm. Vis os det bedste fra dit Bornholm på Instagram med #bornholmmoment og vær med i konkurrencen om at få netop dit billede udstillet.

Destination Bornholm afvikler igen i år fotokonkurrencen ‘Bornholm Moment‘ på Instagram. Det gør vi, da vi ønsker at hylde de mange smukke øjeblikke fra Bornholm, som vi dagligt ser på Instagram. Vi samler de bedste billeder i en fotoudstilling, som præsenteres i Bornholms Velkomstcenter. Velkomstcentret i Rønne har årligt omkring 80.000 besøgende bornholmere og turister.

Dit #bornholmmoment

Del dit bedste billede fra Bornholm på Instagram med #bornholmmoment. Det kan være et billede af en sommer solnedgang, hvid sandstrand, snevejr på Hammershus, ferieoplevelser med familie og venner, eller noget helt andet. Fotoudstillingen vil nemlig også sætte fokus på, at Bornholm er fantastisk på alle årstider og at de bedste øjeblikke kan fanges på alle tidspunkter.

Vi glæder os til at se dine bedste øjeblikke fra Bornholm! Du kan selv følge med på Instagram ved at følge hashtagget #bornholmmoment på Instagram.

Følg Destination Bornholm på Instagram for at få inspiration til dit #bornholmmoment. Vi deler løbende billeder delt via #bornholmmoment på kanalen.

 

Vinder af #bornholmmoment 2021

Vinderen af fotokonkurrencen i 2021 blev @amodov_photography med sit billede af Opalsøen:

 

Sådan deltager du i fotokonkurrencen

Alle kan deltage i konkurrencen på Instagram ved at poste et foto med hastagget #bornholmmoment. Du kan være med i konkurrencen, uanset om dit billede er taget med smartphone eller et professionelt kamera. Du kan deltage med ligeså mange billeder du ønsker og du må også gerne anvende #bornholmmoment på gamle billeder fra Bornholm på Instagram.  Konkurrencen løber fra d. 1. januar 2022 frem til den 31. december 2022. 

De 3 bedste blive udstillet i Bornholms Turistinformation

Destination Bornholm udvælger de 20 bedste billeder i konkurrencen. Det vil være muligt at stemme på sit favoritbillede blandt disse 20 billeder online. De 3 billeder, der har fået flest stemmer, vil blive printet højkvalitet sponsoreret af Photocare Rønne og udstillet i Bornholms Velkomstcenter fra marts 2023 – december 2023.

Husk at gemme originalfoto til print, såfremt du er så heldig at være blandt de 20 bedste

 

Sådan findes vinderen

Det vil være muligt at stemme online på sit favoritbillede indtil d. 2. februar 2023 kl. 16.00 (link kommer når det haves).

De 3 billeder vil blive udstillet i Bornholms Velkomstcenter i Rønne fra ca. ultimo marts til ultimo december 2023.

Fredag d. 6. februar 2023 finder vi vinderen af “Bornholm moment” 2022.

 

Konkurrencevilkår

  • Når du uploader et foto til Instagram med #bornholmmoment, giver du os lov til at offentliggøre det på Destination Bornholms website og sociale medier – naturligvis med kreditering af fotografen.
  • Du giver kun Destination Bornholm anvendelsesret til billederne. Du skal altså ikke opgive rettighederne til dine billeder, når du deltager.
  • Der må ikke være vandmærker, tekst eller andet grafik på billedet.
  • Det er fotografens ansvar at have den fulde rettighed over billedet og sørge for, at alle love og regler overholdes.
  • Destination Bornholm har ret til, efter eget skøn og til enhver tid, at ændre disse vilkår og betingelser, som vil træde i kraft straks ved udgivelse til denne webside.

Konkurrencen er sponsoreret af

 

 

Tema
Få inspiration til gode Instagram spots
Tema
Bornholm på Instagram
Tema
10 Instagram-værdige grunde til at Bornholm er verdens bedste ø
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00