Artikel

Fotokonkurrence – Vis os dit bedste Bornholm moment

Lad os fejre de bedste og smukkeste øjeblikke fra Bornholm. Vis os det bedste fra dit Bornholm på Instagram med #bornholmmoment og vær med i konkurrencen om at få netop dit billede udstillet.

Destination Bornholm afvikler fotokonkurrencen “Bornholm moment” på Instagram. Det gør vi, da vi ønsker at hylde de smukke øjeblikke fra Bornholm, som vi dagligt ser på Instagram. Flere influencers, fotografer og turister tager turen rundt på Bornholm for at forevige deres oplevelser. Derfor har vi brug for din hjælp til at lave den bedste fotoudstilling i Bornholms Velkomstcenter i Rønne.

Velkomstcentret i Rønne har årligt omkring 70.000 besøgende bornholmere og turister. Derfor synes vi, at det er det helt rigtige sted, at udstille de allerbedste og smukkeste øjeblikke fra Bornholm.

Dit “moment”

Del dit bedste billede fra Bornholm på Instagram med #bornholmmoment. Det kan være et billede af en sommer solnedgang, hvid sandstrand, snevejr på Hammershus, ferieoplevelser med familie og venner, eller noget helt andet. Fotoudstillingen vil nemlig også sætte fokus på, at Bornholm er fantastisk på alle årstider og at de bedste øjeblikke kan fanges på alle tidspunkter.

Vi glæder os til at se dine bedste øjeblikke fra Bornholm.

Klik her for at se billeder tagget med #bornholmmoment på Instagram.

Følg Destination Bornholm på Instagram for at få inspiration til dit #bornholmmoment. Vi deler løbende billeder delt via #bornholmmoment på kanalen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

This view! Almost looks like Bornholm granite. ?

Et opslag delt af Christoffer Anias Sandager (@chris.anias) den

Sådan deltager du

Alle kan deltage i konkurrencen på Instagram ved at poste et foto med #bornholmmoment. Du kan være med i konkurrencen, uanset om dit billede er taget med iPhone, spejlreflekskamera eller hvad dit fortrukne fotoudstyr er. Du kan deltage med ligeså mange billeder du ønsker og du må også gerne anvende #bornholmmoment på gamle billeder fra Bornholm på Instagram.  Konkurrencen løber frem til søndag den 1. marts 2020. (Der er nu lukket for deltagelse)

Fotoudstilling

Destination Bornholm udvælger de 100 bedste billeder på Instagram med hashtagget #bornholmmoment. Herefter vil et ekspertpanel udvælge de 25 bedste billeder. De 25 bedste billeder vil blive printet i høj kvalitets prints, sponseret af pixum.dk, og udstillet  i Bornholms Velkomstcenter fra forår 2020 – efterår 2020.

Husk at gemme originalfoto til print, såfremt du er så heldig at være blandt de 25 bedste

De besøgende vil under udstillingen have mulighed for at stemme på deres favoritbillede. 1. og 2. pladsen præmieres med blandt andet gavekort fra PhotoCare i Rønne (se præmier længere nede på siden).

Fortsættes efter billedet

Billede af Kamelhovederne af @sarahinthegreen

 

Yderligere information

Tirsdag d. 3. marts 2020 vil Destination Bornholm udvælge de 100 bedste billeder, som er tagget med #bornholmmoment.

Tirsdag d. 17. marts 2020 (Bemærk: Grundet nuværende omstændigheder er denne dato rykket på ubestemt tid) har et ekspertpanel valgt de 25 bedste billeder ud af de 100 udvalgte. De 25 bedste vil herefter få besked via Instagram. Destination Bornholm vil dele de 25 bedste billeder på Instagram, Facebook, bornholm.info og andre relevante kanaler.

Dommerpanelet består af:

Det bedste billede

De besøgende i Bornholms Velkomstcenter kan, under fotoudstillingen, stemme på deres favoritbillede frem til den 16. septemeber 2020 kl. 16.00. Måske kommer du selv forbi og stemmer på dit eget billede? Udstillingen fortsætter efterfølgende frem til efteråret, så der er rig mulighed for at se billederne for de mange besøgende.

Når billederne ikke længere er en del af udstillingen, vil de blive fordelt rundt på øens turistinformationer med kreditering af fotograferne.

fredag d. 18. september 2020 finder vi vinderen af “Bornholm moment” (Obs. dato rykket fra d. 14. august 2020 grundet Covid-19 forsinkelser)

Der er præmier på højkant til de to bedste.

  • 1. plads: Gavekort på 1.000 kr. til PhotoCare i Rønne, et professionelt galleritryk af vindermotivet fra Pixum, samt et diplom som kan vises på egen hjemmeside eller på Instagram.
  • 2. plads: Gavekort på 500 kr. til PhotoCare i Rønne.

Tak til konkurrencens sponsorer

 

 

Konkurrencevilkår

  • Når du uploader et foto til Instagram med #bornholmmoment, giver du os lov til at offentliggøre det på Destination Bornholms website og sociale medier – naturligvis med kreditering af fotografen.
  • Du giver kun Destination Bornholm anvendelsesret til billederne. Du skal altså ikke opgive rettighederne til dine billeder, når du deltager.
  • Der må ikke være vandmærker, tekst eller andet grafik på billedet.
  • Hvis én eller flere personer kan genkendes på et foto, er det fotografens ansvar at disse personer har givet accept til at fotoet må uploades til Instagram, og må benyttes af Destination Bornholm.
  • Destination Bornholm har ret til, efter eget skøn og til enhver tid, at ændre disse vilkår og betingelser, og vil træde i kraft straks ved udgivelse til denne webside.

 

Tema:
Få inspiration til gode Instagram spots
Tema:
Bornholm på Instagram
Tema:
10 Instagram-værdige grunde til at Bornholm er verdens bedste ø
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00