}
Artikel

Fotokonkurrence 2021 – Vis os dit bedste Bornholm moment

Lad os fejre de bedste og smukkeste øjeblikke fra Bornholm. Vis os det bedste fra dit Bornholm på Instagram med #bornholmmoment og vær med i konkurrencen om at få netop dit billede udstillet.

Destination Bornholm afvikler igen i år fotokonkurrencen ‘Bornholm Moment‘ på Instagram. Det gør vi, da vi ønsker at hylde de mange smukke øjeblikke fra Bornholm, som vi dagligt ser på Instagram. Vi samler de bedste billeder i en fotoudstilling, som præsenteres i Bornholms Velkomstcenter. Velkomstcentret i Rønne har årligt omkring 80.000 besøgende bornholmere og turister.

Dit #bornholmmoment

Del dit bedste billede fra Bornholm på Instagram med #bornholmmoment. Det kan være et billede af en sommer solnedgang, hvid sandstrand, snevejr på Hammershus, ferieoplevelser med familie og venner, eller noget helt andet. Fotoudstillingen vil nemlig også sætte fokus på, at Bornholm er fantastisk på alle årstider og at de bedste øjeblikke kan fanges på alle tidspunkter.

Vi glæder os til at se dine bedste øjeblikke fra Bornholm! Du kan selv følge med på Instagram ved at følge hashtagget #bornholmmoment på Instagram.

Følg Destination Bornholm på Instagram for at få inspiration til dit #bornholmmoment. Vi deler løbende billeder delt via #bornholmmoment på kanalen.

 

Vinder af #bornholmmoment 2020

Vinderen af fotokonkurrencen i 2020 blev @mike7gd med sit billede af en bølge der slår mod de bornholmske klipper:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Mike Grønbech-Dam (@mike7gd)

 

Sådan deltager du i fotokonkurrencen

Alle kan deltage i konkurrencen på Instagram ved at poste et foto med hastagget #bornholmmoment. Du kan være med i konkurrencen, uanset om dit billede er taget med iPhone eller et proffesionelt kamera. Du kan deltage med ligeså mange billeder du ønsker og du må også gerne anvende #bornholmmoment på gamle billeder fra Bornholm på Instagram.  Konkurrencen løber fra d. 1. januar 2021 frem til den 31. december 2021. 

De 20 bedste kommer med i fotoudstillingen

Destination Bornholm udvælger først de 100 bedste billeder på Instagram med hashtagget #bornholmmoment. Herefter vil et panel udvælge de 20 bedste billeder. Disse 20 billeder vil blive printet i høj kvalitets print og udstillet  i Bornholms Velkomstcenter fra marts 2022 – juni 2022.

Husk at gemme originalfoto til print, såfremt du er så heldig at være blandt de 20 bedste

 

Fortsættes efter billedet

Billede af Kamelhovederne af @sarahinthegreen

 

Praktisk information

Den 6. januar 2022 vil Destination Bornholm udvælge de 100 bedste billeder, som er tagget med #bornholmmoment.

d. 18. januar 2022 har et panel valgt de 20 bedste billeder ud af de 100 udvalgte. De 20 bedste vil herefter få besked via Instagram. Destination Bornholm vil dele de 20 bedste billeder på Instagram, Facebook, bornholm.info og andre relevante kanaler.

Sådan findes vinderen

Det vil være muligt at stemme online på sit favoritbillede indtil d. 3. februar 2022 kl. 16.00 (link kommer når det haves).

De 20 billeder vil blive udstillet i Bornholms Velkomstcenter i Rønne fra ca. ultimo marts til ultimo juni 2022.

Når billederne ikke længere er en del af udstillingen, vil de blive fordelt rundt på øens turistinformationer med kreditering af fotograferne.

Fredag d. 4. februar 2022 finder vi vinderen af “Bornholm moment” 2021.

 

Konkurrencevilkår

  • Når du uploader et foto til Instagram med #bornholmmoment, giver du os lov til at offentliggøre det på Destination Bornholms website og sociale medier – naturligvis med kreditering af fotografen.
  • Du giver kun Destination Bornholm anvendelsesret til billederne. Du skal altså ikke opgive rettighederne til dine billeder, når du deltager.
  • Der må ikke være vandmærker, tekst eller andet grafik på billedet.
  • Hvis én eller flere personer kan genkendes på et foto, er det fotografens ansvar at disse personer har givet accept til at fotoet må uploades til Instagram, og må benyttes af Destination Bornholm.
  • Destination Bornholm har ret til, efter eget skøn og til enhver tid, at ændre disse vilkår og betingelser, som vil træde i kraft straks ved udgivelse til denne webside.

 

Tema:
Få inspiration til gode Instagram spots
Tema:
Bornholm på Instagram
Tema:
10 Instagram-værdige grunde til at Bornholm er verdens bedste ø
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00