Artikel

Forår på Bornholm

Velkommen til foråret på Bornholm: Bestil en rejse til Bornholm i foråret - der er masser af gode tilbud lige nu! Find et skønt overnatningssted, besøg nogle af øens spændende attraktioner, deltag i nogle af de sjove og interessante events herunder og nyd øen, mens her er smukkest.

Bestil en skøn forårsferie på Bornholm og nyd klippeøen, mens her er aller smukkest.

Kom og oplev foråret på Bornholm

Kom også og mærk det helt store sus, når op mod 250 både i slutningen af april stævner ud fra Tejn Havn for at konkurrere i årets Trolling Master Bornholm – det er sjovt for dig, der er lystfisker, men også for dig der har lyst til at opleve fart og spænding fra kajen, når det samlede felt starter. Er du løber, er Bornholm ideel til træning, uanset om du foretrækker et fladt, moderat eller stærkt kuperet terræn. Måske er du klar til det ultra-hårde Salomon Hammer Trail primo maj eller et af de utallige andre løb på Bornholm. Er du til musik, så kan du også opleve kor- og dansefestivaler og både Svanekegaarden og Musikhuzet byder også på mange gode musikoplevelser i løbet af foråret.

Bornholm er kun 3 timer væk fra København

Mindre end 3 timer fra København venter det smukke bornholmske forår på dig. Slå et smut over Øresundsbroen og snup hurtigfærgen fra Ystad til Bornholm! Stræk benene ombord og nyd en hurtig forfriskning – overfarten tager nemlig ikke meget mere end en god times tid.

Foråret på Bornholm er noget ganske særligt

Forår og forsommer på Bornholm er noget ganske særligt. I maj springer skovene ud og snart blomstrer grøfterne om kap med øens smukke enge og højlyng. Uanset hvor du bevæger dig hen på Bornholm, ligger naturen lige om hjørnet.

Natur, afslapning, fysiske udfordringer, kunst, gastronomi…

Så snart du træder i land på Bornholm, venter der dig et væld af forskellige oplevelser. Uanset om du har brug for afslapning, fysiske udfordringer, en særlig kultur, kunst eller flerstjernet gastronomi, så byder Bornholm på lidt af det hele og noget for enhver smag. Og øens størrelse betyder, at det aldrig tager mere end 30 minutter i bil at køre fra et punkt på øen til et andet.

Velkommen til skønne forårsoplevelser på vores smukke ø!

Prøv dette, når du er på Bornholm i foråret

1

Hammershus

Besøg Bornholms og hele Nordeuropas største borgruin fra middelalderen

2

Østerlars rundkirke

Besøg øens største af de fire rundkirker

3

Almindingen skov

Gå på tur eller tag på cykeltur i øens største skovområde

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00