Fil Bleu

Fil Bleu i juli og august i Aarsdale hver tirsdag-torsdag-søndag kl. 11-17 i Butik i det Grønne. Fil Bleu præsenterer beklædning og boligtekstiler i unikke farver og mønstre. Fremstillet i økologisk og konventionel bomuld i Vestafrika. Se også på www.filbleu.dk

Fil Bleu er en salgskanal, der skriver sig direkte ind i 2030 Verdensmålene ved at fremme en balanceret samhandel mellem Nord og Syd. Hele fremstillingsprocessen, fra bondens bomuld til væverens og skræddernes færdige produkter giver indtægter til producenter i de vestafrikanske lande Burkina Faso og Mali.
Fil Bleu i Danmark hviler på frivillig arbejdskraft, så derfor går hele salgsoverskuddet tilbage til producenterne i Vestafrika.

Se vores webshop her

 

I vores webshop www.filbleu.dk finder du tøj til både damer, herrer og børn samt boligtekstiler. Du kan også få syet efter dine personlige mål hos “din skrædder i Ouagadougou”

Social:

Dette unikke tekstil er velegnet til en dug, en kjole, en skjorteetc.

Info

Åbningsperiode

www.filbleu.dk har åbent hele året. I juli og august som "Butik i det Grønne" i Aarsdale på Sdr. Aarsdalevej 9, skråt over for Aarsdale Mølle.dalevej 9 kan besøges efter aftale på tlf. 29126074

Åbningstider

tirsdag-torsdag-søndag kl. 13-17

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Kontaktinformationer

Tlf. +45 2165 9692

E-mail kirsten.hjelt@gmail.com

Web filbleu.dk

Adresse

Sdr. Aarsdalevej 9

3740 Svaneke

Vi "bor" i Aarsdale

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00