Workshop FortælNU med Marianne Christensen

05. August 2018 - 05. August 2018

BIRCA har inviteret Marianne til at afholde fortælleworkshop på en dejlig søndag. Her kan du blive skarp til at få struktur på den mundtlige fortælling. Deltagerne får indblik i effektive teknikker til at fange og fastholde deres lyttere, bliver klogere på deres egen fortællestil og går hjem med en historie, der er lige til at fortælle i den forsamling, de måtte ønske. Deltagerne lærer om, hvad der er en god historie og hvordan den fortælles godt.

Workshoppen henvender sig til alle interesserede, du behøver ikke have nogle forudsætninger. Marianne har i mange år undervist i kunsten at fortælle en god historie og er kendt for at være en inspirerende underviser, som altid kan få det bedste frem i sine deltagere.

Marianne Christensen har undervist alle typer af grupper i historiefortælling, blandt andet ejere af gårdbutikker, Bed & Breakfast, kunsthåndværkere, galleriejere, naturguider og mange flere – Når man står med sine kunder, er det vigtigt, hurtigt at kunne fortælle en afrundet historie, så man får sit budskab frem og hjælper kunden videre i sin beslutning om at købe eller opleve. En god historie kan ’sælge’ et godt produkt, når den er rigtigt fortalt.

Workshoppen består af masser af praktiske øvelser, og alle kommer til at afprøve fortællingen i trygge rammer for et lille publikum. Selv om man er vant til at fortælle, kan man stadig drage nytte af nogle af Marianne Christensens ’hemmelige tricks’. Der er maksimalt plads til 16 deltagere, og her gælder princippet ’først til mølle’.

 

Nærmere oplysninger om Marianne Christensen på www.mariannechristensen.dk

Hvornår:

05
Aug

10:00 - 14:00


Priser:

Hele workshop

400 kr.

Adresse:

Bolbyvej 7
3782 Klemensker


Tags: Hasle, Kultur, Kursus, Sommer

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00