Windsurf intro kursus

31. juli 2021 - 26. august 2021

Har du altid drømt om at lære windsurfing? På et windsurf intro kursus hos Eastwind hjælper vores dygtige instruktører dig i gang med det basale indenfor windsurfing. Bliver du bidt af windsurfing, så kan du forsætte på vores 3 dages begynder kursus. Intro kurset er den første dag på begynder kurset. Lær windsurfing hos Eastwind vandsportscenter på Balka Strand ved hyggelige Snogebæk.
På intro windsurf kurset, gennemgår vi kort teori om vind og windsurf udstyret. Du vil herefter komme ud og prøve med egen windsurfer, hvor en instruktør vil hjælpe dig med at mestre forskellige teknikker.
Hos Eastwind vil vores professionelle du lære udstyret grundigt at kende,få sikkerhedsprocedurerne på plads, få tips og tricks og komme godt ud i bølgerne.

Inklusiv
3 timers instruktion af vores uddannede instruktører. I prisen vil alt windsurf udstyr, våddragt og redningsvest være inkluderet.
Alder
Vi starter undervisning fra børn på 7 år og op efter.

Professionelle windsurfingintruktører
Eastwind tilbyder nogle af Danmarks og Tysklands bedste windsurfere som instruktører, heriblandt Martin Juhl Malone. Alle instruktører har gennemgået et grundigt instruktørkursus og tilbyder dig den høje Eastwind standard leveret med viden og passion. Mødested
Vi mødes på Balka strand i det grønne telt ved siden af livreddertårnet. Det vil være en god ide at medbringe noget vand og mad til stranden, da der vil blive brugt en masse energi på vandet i de tre timer.

Sikkerhed
Hos Eastwind er sikkerheden i top og Balka bugten er meget lavvandet, børnevenlig og sikker. Vi tager højde for sikkerheden. Vores kurser er tilrettelagt, så vores kursister lærer om sikkerhed og ved hvad de skal gøre i en nødsteden situation. Desuden har vi en båd med motor, hvis vores kursister skulle komme for langt fra stranden og desuden ligger et livreddertårn med udannede livreddere mindre end 100 meter fra Eastwind.

Hvornår:

31
jul.

10:00 - 12:00


31
jul.

14:00 - 17:00


02
aug.

10:00 - 13:00


02
aug.

14:00 - 17:00


Priser:

Windsurf intro kursusRelaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00