Windsurf begynder kursus

29. juli 2021 - 26. august 2021

Bornholm har nogle af Danmarks bedste forhold, når det gælder windsurfing – masser af sol, gode og sikre strande, vind og erfarne instruktører.

Lær windsurfing hos Eastwind vandsportscenter i Balka ved hyggelige Snogebæk. På kurset gennemgås teori, søvejsregler og sikkerhed. På vandet træner vi vendinger, sejlads med og mod vinden. Efter kurset er du klar til at windsurfe på egen hånd.Kurset vil foregå over tre sammenhængende dage med tre timers undervisning om dagen. På førstedagen lærer vi om vinden, windsurfe frem og tilbage samt at vende. Du lærer på første dagen om sikkerhed, så du sikkert kan surfe rundt i Balkabugten. Vi underviser løbende i de forskellige teknikker og der er nok tid til at prøve det hele på vandet. Vi mødes på Balka strand i det grønne telt ved siden af livreddertårnet. Det vil være en god ide at medbringe noget vand og mad til stranden, da der vil blive brugt en masse energi på vandet i de tre timer.

Hos Eastwind er sikkerheden i top og Balka bugten er meget lavvandet, børnevenlig og sikker. Vi tager højde for sikkerheden. Vores kurser er tilrettelagt, så vores kursister lærer om sikkerhed og ved hvad de skal gøre i en nødsteden situation. Desuden har vi en båd med motor, hvis vores kursister skulle komme for langt fra stranden og desuden ligger et livreddertårn med udannede livreddere mindre end 100 meter fra Eastwind.

Hvornår:

02
aug.

10:00 - 13:00


02
aug.

14:00 - 17:00


05
aug.

10:00 - 13:00


05
aug.

14:00 - 17:00


Priser:

Windsurf begynder kursusRelaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00