Weekendophold med yoga og vandring i Bornholms natur

17. februar 2023 - 19. marts 2023

Oplev Bornholm i vinter på en helt ny måde!

Med et 3 dages weekend yoga- og vandre retreat i Pyttegårdens ferielejligheder med havudsigt nær Gudhjem.

Tag en pause væk fra hverdagen i Bornholms smukke klippelandskab i et hyggeligt fællesskab med andre der også kan lide at bevæge sig med yoga og vandring.

Pyttegården, som sammen med Bornholms natur, er rammen om dit yoga og vandre retreat, ligger med skøn havudsigt blot 300 m fra den skærgårdslignende klippekyst på den nordøstlige del af Bornholm mellem Gudhjem og Svaneke.

Her bliver du under dit vinter yoga og vandre retreat indkvarteret i eneværelse i en ferielejlighed, hvor du deler en stor stue, køkken og badeværelse med en eller to andre. Fra ferielejlighedens stue kan du opleve solopgangen over Østersøen og er himlen skyfri, sover du under en mørk stjernebestrøet nattehimmel eller i måneskin.

Det lille intime yogarum vender ud mod havet og her mødes vi morgen og aften til yoga der er tilpasset tidspunktet på dagen og aktiviteterne. Så du vil opleve både yoga nidra, en tilstand af dyb hvile, energigivende morgenyoga med åndedrætsøvelser, og afspænding og stræk af ømme muskler.

Din pause fra hverdagen på retreat med yoga og vandring i Bornholms natur sker i et hyggeligt fællesskab på 4 til 8 personer i Pyttegårdens dejlige rammer og omgivelser. Derfor tilbereder vi og spiser morgenmad sammen i en af ferielejlighederne. Du forbereder også selv din madpakke til lørdagens lange vandretur i Bornholms natur.

Vi går ca. 15 km. i løbet af weekendens yoga- og vandreretreat og oplever klippekyst, højlyng, skovsøer og løvskov. Måske vi hilser på et par køer og får undervejs.

Lørdagens vandretur slutter vi af med havbad og sauna på smukke Sandvig Havn og senere på aftenen nyder vi en fælles middag på den lokale restaurant efter et hvil og en pause hjemme på Pyttegården.

Du vil vende hjem klar i krop og sind efter weekendens retreat med yoga og vandring i Bornholms natur.

Datoer vinter 2023:

  • Fra d. 17. til 19. februar 2023
  • Fra d. 17. til 19. marts 2023

Hvornår:

17
feb.

16:00 -


19
feb.

13:30


17
mar.

16:00 -


19
mar.

13:30


Priser:

Weekendens pris

2.750 kr.

Prisen inkluderer alt undtagen rejsen til og fra Bornholm, gæstebillet til sauna og drikkevarer.

Adresse:

Kjeldsebyvej 3
3760 Gudhjem
Tags: Afslapning, Allinge-Sandvig, Gudhjem, Guidet tur, Hammershus, Havudsigt, Helårsåbent, Miniferie, Natur, Vandretur, Vinter, Wellness

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00