Hammerknuden

Vinterretræte på Bornholm 11.-14. januar 2022

11. januar 2022 - 14. januar 2022

 

 

Vinterretræte på Nord Bornholm

”En ny start – på et nyt år”

 Dato: 11.-14. januar

 Ved hurtig tilmelding er der 500kr i rabat, så prisen bliver 3950kr

Giv dig selv en timeout i den smukke og udfordrende natur på toppen af Bornholm.

Vores retræte handler om at styrke dig, så du har dig selv med i de situationer, du møder. I en travl og omskiftelig hverdag, hvor du hele tiden skal tage stilling til ting omkring dig, er det vigtigt, at du kan finde din egen ro og dit eget ståsted. Hvis du kan det, klarer du bedre de udfordringer, der kommer udefra.

På retræten møder du den rå og imponerende nordbornholmske natur, som vi også relaterer til, når vi arbejder med åndedrætsøvelser og meditationer. Fokus på åndedræt er ikke kun vigtigt for musikere og andre præstationsudøvere – det er selve grundlaget for at kunne skabe ro i sig selv. Meditation er med til at skabe fokus og åbne for sansninger.

Vi tager udgangspunkt i de 4 elementer: Jord, vand, ild og luft – der repræsenterer 4 måder at kunne forholde sig til verden på. Jord/klippe – handler om at mærke, man står fast. Vand – om at kunne slippe styring. Ild – om engagement og livsglæde – og luft – når vi skal have et overblik og skifte perspektiv. Udover fokus på åndedræt og meditationer, kombinerer vi med skiftende aktiviteter, der knytter sig til temaerne. Vi arbejder på et spirituelt grundlag, hvilket vil sige, at vi er åbne for hjælp af kræfter udefra.

Program:

Hver dag starter kl.8 med meditation og en kort stillevandring inden morgenmaden. Så arbejder vi til frokost kl.12, hvor vi holder 2 timers pause. Derefter er der ture og øvelser til kl.17, hvor der er pause og aftensmad til kl.20, hvor vi mødes igen til hygge og refleksion. Vi afpasser programmet løbende, så det får et roligt forløb.

Hvis du vil have et mere udførligt program, sender vi det til dig.

Hvor skal vi bo?

Vi holder retræten på Hotel Sandvig, der ligger med udsigt over havn, hav og klipper. Et hyggeligt og stemningsfuldt hotel, der emmer af varme, ro og langsomhed. Du får eneværelse – og vi holder retræten i en hyggelig pejsestue. (Se www.hotelsandvighavn.dk )

Hvem er vi?

Vi er to bornholmere, der elsker vinterstemningens ro og mørke. Øen og årstiden giver rum for refleksion – det vil vi gerne vise dig på denne retræte.

Vi er mor og datter, Hanne (66) og Sofie (35) – der hver især i flere år har arbejdet med udvikling af mennesker. Vi har forskellige uddannelser indenfor pædagogik, terapi og spiritualitet – og har nu lyst til at lave en retræte sammen, hvor vi supplerer hinanden med vores forskellige kunnen og erfaringer. På retræten bor vi også på hotellet. Nogen gange er vi begge to til stede – andre gange er der kun den ene af os.

Pris:

Retræten koster 4450 kr. for 3 overnatninger og fuld forplejning (Undtaget drikkelse til aftensmad) I løbet af dagen er der også kaffe/te og frugt.

Ved hurtig tilmelding senest 15.dec. er der rabat på 500kr.

Retræten har plads til 14 personer.

Ankomst/afgang

Retræten starter tirsdag kl.18 med en sandwich. Men du kan ankomme til Sandvig Hotel fra kl.14.

Vi slutter fredag kl.12 med frokost, men du kan blive til kl.14. Vi skal aflevere vores eget værelse efter morgenmaden.

Tilmelding

Ved aflysning af retræte tilbagebetales dit beløb naturligvis

Transport til Bornholm

I skal selv sørge for transport:

  • Bornholmerbussen går fra Bernstorffsgade ved Københavns Hovedbane overfor Tivoli – en normalbillet/enkel koster 129 kr.

Afg. Kbh. kl.10.35 eller kl 16.35 – rejsetid til/fra Sandvig – anslået 4 timer

Afg. Rønne kl.10.30 eller kl.14.30

www.Bornholmerbussen.dk

Vi glæder os rigtigt meget til at afholde denne retræte, og håber du har lyst til at deltage.

Venlige hilsener fra Sofie Edlev Nielsen og Hanne Lyngby Nielsen

 

Sandvig Havn

Hvornår:

11
jan.

18:00 -


14
jan.

12:00


Priser:

Tilmelding inden 15.dec. kr3950 med kr500 rabat

Adresse:

Strandpromenaden 5
3770 Allinge


Tags: Allinge-Sandvig, Natur, Vandretur, Vinter

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00