Vi bliver vel stjerner en dag? Intimkoncert med sangskriver, LE IMENS

23. juli 2024 - 23. juli 2024

“Vi bliver vel stjerner en dag?” – intimkoncert med sangerinde og sangskriver, LE IMENS // Svaneke
OBS! !  // FORUDBESTILLING AF BILLET A` 135 kr.  // Billetten er inkl. et glas bobler.
Sange som Peter Sommers “Vi der valgte Mælkevejen” og Noahs “Over byen” og “Stjerneklare nætter” med Hans Philip. I en god blanding med Linnéas egne sange og andre danske sange som f.eks Når jeg bli´r gammel af Peter A.G. og Alle har en drøm af C.V. Jørgensen.
Har du også siddet og fældet en tåre til Toppen af poppen, svælget i sange om vemod med Radiohead eller elsker musik hvor fokus er på den gode melodi, og tekster, der rammer dybere end de fleste?
Så vil du højst sandsynligt synes godt om en koncert med LE IMENS, Et lillebitte band på 1 person, som alligevel formår at skabe en varieret koncert med danske sange i nye udgaver samt Linnéas egne sange, om at blive set og genkendt her i livet.
Lyden er en blanding af Agnes Obel og Jonah Blacksmith, Pil og Bamses billedbog. Le sætter altid sit eget præg på hendes performance, f.eks kan du høre Vollbeats “For evigt” som i LE IMENS´s udgave minder mere om en ballade end om en rock-sang. Med det resultat at ørerne folder sig lidt ekstra ud og glæden ved at høre en kendt sang, i en anden udgave – stille indfinder sig.
Linnéa er uddannet klassisk fløjtenist, men har de sidste 6 år uddannet sig til sanger ved Anne Rosing Instituttet i København og har for nylig indledt et samarbejde med sangskriver og producer, Esben Svane, som bl.a. har produceret KALASETS nyeste album. KALASET er et band i rivende udvikling og havde i nov. 23 f.eks en sang som ugens uundgåelige. Linnéa AKA ”Le” har et arsenal af instrumenter og har bl.a. et Nord keyboard, en BOSS loopstation og selvfølgelig sin fløjte.

Hvornår:

23
jul.

19:30 - 20:30


Priser:

Standard

135

Adresse:

Gaden 21,
3740 Årsdale, Svaneke
Tags: Koncert, Sommer, Svaneke

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00