Vandretur med bornholmske skrøner og historie

29. juni 2021 - 03. august 2020

Vi vil kikke ned i Holkadalen, vandre over Bokul og ud af kyststien til Hestestene. Hele vejen har vi smuk udsigt over havet og de bornholmske klipper. Måske vi møder en underjordisk eller høre ekkoet af de løbske heste… Sikkert og vist er det, at solen står op i øst og det gjorde den også i fordoms tider, da Bornholm hed Borgundarholm. 

På gode steder undervejs vil vi sætte os og jeg giver en god fortælling med rod i det bornholmske og indføring i Bornholms historie. Vandreturen rundes af ved Nørrekås, Gudhjems “hemmelige” havn.

Turen er for alle fra 5 år og opefter, da man skal kunne gå selv, også ud på klipper. Turen starter på parkeringspladsen ved tankstationen, Helligdomsvej 1, Gudhjem.

Følg os på Facebook

Følg GuideserviceDanmark på Facebook og vær opdateret om guidede ture i hele Danmark www.facebook.com/GuideserviceDK/

Hvem er Guideservice Danmark

Guideservice Danmark tilbyder guider og guidede ture i hele Danmark og på mange sprog. Du kan enten vælge en af vore fastsatte datoer eller du kan selv vælge dato, tidspunkt og sprog.. Du kan se alle turforslag i hele Danmark her:  www.guideservicedanmark.dk/se-turforslag/

Andre ture og sprog 

Har du brug for en skræddersyet tur et sted i Danmark, vil vi glæde os til at høre fra dig og hjælpe med at arrangere den. Med en skræddersyet tur vælger du selv tid, sted, sprog og hvis ikke et af vore eksisterende turbeskrivelser rammer dit ønske, så hjælper vi med at lave det helt rigtige indhold og turbeskivelse. Du kan altid kontakte os på tlf. 41562859.

 

Hvornår:

27
jul.

10:00 - 12:00


Priser:

100 DKK

Billet skal købes forud. Gennemføres ved minimum 10, maksimum 20 tilmeldte deltagere

Adresse:

Helligdomsvej 1
3760 Gudhjem


Tags: Gudhjem, Guidet tur, Historie, Kultur, Natur, Sommer, Vandretur

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00