Tue West Band 2022

20. juli 2022 - 20. juli 2022

I knap 20 år har Tue West opholdt sig på sin egen musikalske platform og har samtidig været en bestanddel af 00’ernes store generation af dansksprogede sangskrivere. Nærværende og altid aktuelle sange om livet er omdrejningspunktet og den udtryksfulde og improviserede tilgang til musikken er en stor del af musikerens dna. Altid med et dynamisk set up, med plads til bredde i lyd og retning, der går hånd i hånd med fordybelsen i det traditionelle håndværk som sangskriver og fortæller.

Seneste udgivelser:
Den 5. november udgav Tue West sit første album i 5 år: “Frihed Til At Være En Fange”. I Perioden siden sidste album, “Der er ingen der venter på os” (2016), har han udsendt en EP og en håndfuld singler.
Ydermere er sangskriveren repræsenteret i den 19. Udgave af Højskolesangbogen med sangen “Hvad tænker Ingrid på” Eslund/West.

Både albummet og livebandet flirter med inspiration fra 70/80’ernes guitarkoryfæer, med den dansksprogede poesi som det fortællende midtpunkt.
Bagkataloget og de nye sange bliver fortolket af livebandets rejse rundt i den improvisationsprægede folk/rock og i nærværet og energien.

Tue West Band:
Jeppe Gram: Trommer
Line Marianne: Vokal, Keys
Albert Raft: Bas, Saxofon, Vokal
Tue West: Vokal, Guitar

Hvornår:

20
jul.

19:30 - 21:00


Priser:

kr. 180 inkl. billetgebyrRelaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00