Trio Zoom

10. October 2020 - 10. October 2020

Trioen byder denne dag på musik af Maurice Ravel: Ma mère l’oye, Takashi Yoshimatsu: Fuzzy Bird sonata, John Psathas: Matre’s dance, Nebojsa Joavan Zivkovich: Macedonia.

Det er ældre fransk musik blandet med nyere japansk, new zealandsk og swingende balkanrytmer.

 

Trio ZOOM er 3 karismatiske solister forenet i virtuos, sitrende og inderlig klassisk kammermusik i opdateret form.

Med instrumenterne klaver, saxofon og slagtøj repræsenterer trioen et klassisk ensemble der har en stor kærlighed til og respekt for den klassiske tradition og samtidig en vision for fremtiden. Trioens vision er at formidle den klassiske musiktradition med friskhed, en innovativ lyd og et stærkt visuelt udtryk. Desuden at inkludere nye og gamle folkloristiske strømninger fra bl.a. Østen, Balkan og Argentina. De tre musikere har lange studier bag sig på bl.a Northwestern University (Chicago) og Conservatorium Van Amsterdam.

Trio Zoom har spillet over det meste af landet i kammermusikforeninger, højskoler, kirker og desuden på festivaler som bl.a. Frederiksværk Musikfestival, Hindsgavl Musikfestival, Copenhagen Jazzfestival, Roskilde Festival, Spot og Spor festival. I 2009 optrådte trioen i den meget prestigiøse sal på Moscow State Conservatory (Grand Hall), og i foråret 2010 turnerede Trio Zoom i Polen. Efterfølgende spillede trioen galla koncert på internationale kammermusikkonkurrence for ny musik i Krakow.

 

Hvornår:

10
Oct

17:00 - 19:00


Priser:

Alm DKK 170


Tags: Bar, Handicapvenlig, Helårsåbent, Koncert, Kultur, Kunst, Musik, Svaneke

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00