}

Trio con Brio i Bornholms Musikforening

09. May 2021 - 09. May 2021

”Con brio” betyder livligt, med energi, og der er ingen tvivl om, at trioen lever op til dette. Trio con Brio blev grundlagt i Wien i 1999 og består af tre centrale personer i dansk musikliv: Pianisten Jens Elvekjær, der er lektor på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og en efterspurgt solist, violinisten Soo- Jin Hong, der er 1. koncertmester i DR Symfoniorkestret, og Soo-Kyung Hong, der er solocellist i DR Symfoniorkestret.

Trioen er igennem sin karriere blevet rost af publikum og presse, som i Frankfurter Allgemeine, der bed mærke i ”deres unikke klang og homogene fortolkninger”. Det høje musikalske niveau, der kendetegner den, har resulteret i mange væsentlige priser, bl.a. den amerikanske Kalichstein-Laredo- Robinson International Trio Award i 2005 og den nok mest prestigiøse europæiske pris, ARD i München. Trio con Brio er internationalt efterspurgt og har en verdensomspændende turnéplan. Alene i 2018/19 stod der Norge, Tyskland, USA, Korea, Frankrig og Storbritannien i kalenderen.

Trioens lyd er ikke bare sikret ved de tre gode musikeres håndværk, men også ved de førsteklasses instrumenter, de spiller på: Soo-Jin Hong spiller på en violin af Andrea Guarneri fra det 17. århundrede, Soo-Kyung Hong på en Grancino-cello fra samme periode, og Jens Elvekjær er Danmarks første Steinway Artist og var som sådan med til at udvælge det Steinwaykoncertflygel, der i dag står permanent i Dronningesalen, Den Sorte Diamant. Trioen blev i 2015 udnævnt til DR P2 Kunstnere som den første klavertrio nogensinde.

Hvornår:

09
May

15:30 - 17:00


Priser:

Medlemmer af Bornholms Musikforening

100 kr.

Gæster

150 kr.

Unge under 25 år

Gratis

Dørene åbner kl. 15
Tags: Aakirkeby, Forår, Koncert, Kultur, Musik

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00