Trio Amerise

Trio Amerise i Bornholms Musikforening

31. oktober 2021 - 31. oktober 2021

Trio Amerise er et af de få etablerede ensembler af sin slags med kombinationen fløjte, klarinet og fagot. Musikerne er Ragnhildur Jósefsdóttir, fløjte, Morten Lohmann Sønderskov Jensen, klarinet og Lucia Amerise, fagot. Ensemblet blev i 2013 det første og hidtil eneste blæserensemble til at blive optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Solistklasse for Ensembler, hvorfra de debuterede i 2017.

Trioens medlemmer kommer fra de nordiske lande: Island, Danmark og Sverige, og en af trioens primære visioner er at have musik fra alle tre lande blandet ind i et i forvejen bredt repertoire af forskellige klassiske værker. Dette gør trioen bl.a. gennem bestillingsværker og samarbejdsprojekter med nulevende komponister, men også gennem udforskning og opdagelse af eksisterende materiale, der kunne egne sig godt for instrumenterne. Derudover har trioen gennem Lucias argentinske rødder også en forkærlighed for musik fra Sydamerika, som tit fører til samarbejdsprojekter med f.eks. folkemusikensembler og andre med kobling til genren.

Trioen arbejder desuden meget med at udforske de klassiske koncertformer; de eksperimenterer f.eks. med at spille udenad, bevægelser/formationer på scenen, samarbejde med andre musikere, ensembler og stilarter, samt installationskunst med f.eks. lysdesignere.

Hvornår:

31
okt.

15:30 - 17:00


Priser:

Medlemmer af Bornholms Musikforening

70 kr.

Gæster

110 kr.

Unge under 25 år

Gratis

Dørene åbner kl. 15

Adresse:

Svanekevej 6
3751 Østermarie
Tags: Efterår, Koncert, Kultur, Musik, Østermarie

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00