Tim Lothar & Peter Nande - Country blues når det er bedst

04. June 2020 - 04. June 2020

Gå ikke glip af en skøn aften med humoristisk historiefortælling, improviseret jamming, og mesterlig blues, spillet med virtuositet og hjerte!

Musikken er i højsædet når Lothar udforsker bluesen i landdistrikterne, Mississippi og Piedmont, bevæbnet med guitar og resonator guitar. Han spiller trommer og hi-hat med fødderne, mens han synger og spiller guitar. Det er fascinerende at se på, men man husker ham dog mest på den hæse stemme, som lyder, som kom den fra en gammel slidt og ensom vagabond, med høje kilometertal.

Nande deler Lothars passion for country blues, men tilfører også en blanding af prewar »juke joint« blues og boogie til showet. Nande er kendt som en udadvendt sanger og mundharpespiller, men spiller her også jewharp, jug, skeer, vaskebaljebas og percussion.

Sæt disse to begavede musikere sammen, og resultatet er en overbevisende blanding af blues stilarter med en naturlig løs »vibe«. Tim Lothar og Peter Nande elsker denne musikstil – og at spille sammen. De har det sjovt på scenen og de tager publikum med på turen.

Hvornår:

04
Jun

19:30 - 22:00


Priser:

Alm. inkl. billetgebyr

120 DKK

Adresse:

Skippergade 2-8
3740 Svaneke


Tags: Bar, Forår, Handicapvenlig, Havudsigt, Helårsåbent, Koncert, Kultur, Kunst, Musik, Sommer, Svaneke

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00