Suunto Hammer Trail Triathlon

22. June 2019 - 22. June 2019

Prøv kræfter med Danmarks hårdeste triathlon

Måske har du allerede gennemført en Ironman™, måske har du ambitioner om det. Vi har en endnu barskere udfordring til dig. Suunto Hammer Trail Triatlon er samme distance, men det er underlaget ikke. Her løber og cykler du i klippeterræn og får lov at kæmpe hårdere.

Vi vil gerne give dig en både hård og uforglemmelig oplevelse. Terrænet er helt forskelligt fra, hvad du finder andre steder i Danmark. Du kommer til at løbe og cykle langs Østersøen, op og ned ad stejle stigninger, og du passerer ruinen Hammershus. Og med mindre du er med blandt de aller hurtigste, kommer du til at løbe med pandelampe om natten.

Cykelruten går af grusveje, og gennemføres på mountainbike. Løberuten kræver at du træner dig op til at løbe i terræn, og helst at du har egnet fodtøj.

Start, mål og depot er på det nordlige Bornholm ved Hammersøen. Her vil du møde de øvrige deltagere før, under og efter konkurrencen. Vi vil sørge godt for alle deltagere – under hele konkurrencen er der forplejning i området, om aftenen vil der være bål, og når du kommer i mål, står vi klar med et varmt måltid mad til dig.

Vores sponsor Suunto har doneret vinder- og lodtrækningspræmier.

Vi vil give deltagerne en unik oplevelse i den bornholmske natur hvor deltagerne vil blive udfordret på ruterne.

Hvornår:

22
Jun

08:00 - 18:00


Adresse:

Hammersøvej 4
Hammeren
3770 Allinge


Tags: Allinge-Sandvig, Løb, Sommer

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00