}

Strik uge 26

27. June 2021 - 03. July 2021

Elsker du at strikke og har du mod på at være sammen med andre strikkeglade? Det samme gjorde vikingerne, som udviklede nålebinding til vore dages strikning. I Mellemøsten og i Sydeuropa og hos de spanske maurere var strikkekunsten højt udviklet. Kongen og kirken overlod fornemme opgaver til strikning. Indimellem besøger vi udvalgte seværdigheder og kulturelle highlights på øen.

Charlotte Kaae inviterer dig med inden for i Jacuardens vidunderlige verden.

Jacquard kendes under flere navne, norsk mønsterstrik, fair isle, 2 farvet strik og mønsterstrik. Fælles er at der arbejdes med 2-3 farver på en gang og de tråde der ikke strikkes med løber bag arbejdet, sådan at de er med til at skabe et tykkere lag. Vi skal strikke mønstre med flere farver og arbejde med helt nye teknikker såsom Ladder back Jacquard, hvor du strikker større flader helt uden flotteringer.

På kurset ender du ud med et produkt (højskole huen) og en række prøver. Der er mulighed for at arbejde efter Charlottes opskrift, eller du kan springe ud i selv at tegne et diagram at strikke fra, sådan at huen bliver i dit design. Du medbringer selv garn og pinde, der sendes en materialeliste ud når kurset nærmer sig.

Charlotte er en farverig strikdesigner med hang til mønsterstrik. Charlotte har stor forkærlighed for farverigt strik, og det er ikke uden grund, at hendes mest populære kurser og workshops netop omhandler dette tema. Siden 2007 har Charlotte skrevet om farver på hendes blok www.bykaae.dk og i 2011 udkom hendes første bog ‘Krydret Strik – Skandinavisk strikketradition møder Bollywood’. I dag lever Charlotte af at undervise i og skrive om strik.

Hvornår:

27
Jun

20:30 -


03
Jul

09:15


Priser:

Dobbeltværelse uden bad: 4650,- Dobbeltværelse med bad: 5150,- Enkeltværelse uden bad: 5100,- Hjemmeboende: 4150,-

Adresse:

Bornholms Højskole, Almindingsvej 35
3720 Aakirkeby


0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00