Søren Krogh feat. Janus Bechmann i Ekkodalen

26. May 2018 - 26. May 2018

Vi gentager succesen fra de fire foregående år med udsolgte koncerter, og inviterer Søren Krogh til Ekkodalshuset, hvor han efterhånden har sit helt eget faste publikum på klippeøen.

”Nu har jeg aldrig opfattet mig selv som sanger”, sagde Søren Krogh, da han modtog Danish Music Award – folk-prisen som årets sanger … og fortsatte: ”Men måske mere som historiefortæller…” Og der er nok noget om snakken. Selvfølgelig synger Krogh til sine koncerter, men han snakker og fortæller næsten ligeså meget mellem sange – og han gør det virkelig underholdende – på den måde som kun vendelboer kan gøre det.

Søren Krogh har gennem sin karriere spillet mere end 2.000 koncerter, udgivet 8 cd´er og modtaget to Danish Music Award-priser; først som årets komponist/sangskriver i 2013 og senere i november 2016 som årets sanger. Desuden fik han også Gelsted-Kirk-Scherfig-prisen i 2011 for sit arbejde med danske sange. Krogh er særdeles underholdende og insisterende på nærværet med sit publikum. Og at han så også stammer fra Vendsyssel forklarer måske, hvorfor han tit er blev nævnt som Niels Housgaards arvtager.

Kroghs 8 cd´er er alle blevet modtaget med glimrende anmeldelser: Bla. 3 digter plader med sange af hh Knuth Becker, Jeppe Aakjær og senest Piet Hein.

Bla skrev pressen: ”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave” – Peter Nørgaard, Ekstra Bladet /// ”Danmark har fået endnu en Benny Andersen, der med musikalsk pensel formår at male danskheden til genkendelighed med valg af humor, temaer og toner” – Rikke Carlsson, Arbejderen /// Moderne viser – et fremragende tidsbillede ****** – Jens Andersen, Midtjyllands Avis

Med sig på scenen har han guitaristen, Janus Bechmann, som i mange år har været guitarist for en lang række danske solister, og har desuden boet og spillet i nogle år i USA.

Koncerten inkluderer bespisning, og der er maks. 45 pladser.

Hvornår:

26
May

18:00 - 23:00


Priser:

Billet inkl. buffet

380,- DKK

Adresse:

Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Tags: Aakirkeby, Afslapning, Almindingen, Buffet, Café, Forår, Helårsåbent, Koncert, Kultur, Kunst, Musik, Seværdighed, Sommer

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00