So Danso med Yazz, Dino, Yasser & Elliel

07. August 2018 - 07. August 2018

Yazz spiller med af nogle af de bedste musikere indenfor genren: saxofonisten Jacob Dinesen, cubanerne, bassisten Yasser Pino, på congas og perkussion Eliel Lazo.

Hendes band har eksisteret i flere år, og har allerede spillet en masse jobs rundt om i verden – bl.a. i Dubai, Thailand, Zanzibar og Florida, og hendes cd SO DANSO blev til, efter opfordring fra det danseglade publikum.

Yazz er kendt for sin udsøgte stil, sin smukke stemme og rytmiske ”feeling” og sit store repertoire. Yazz synger jazz, soul, R&B, bossa og latin – forvirret? Det er Yazz ikke, for hun har vendt diversiteten til sin fordel.

De mange forskellige genrer hun har bevæget sig i, har givet Yazz hendes eget unikke musikalske udtryk. Latin musikken er blevet Yazz’ ”hjem” – hun kan trække på sin kunnen, levere et smittende og livsbekræftende show, med plads til både sang og dans – og et orkester, der bare kan genren ud og ind og slet ikke kan lade være med at swinge.

Til de forførende latinske rytmer, kan man ikke gøre andet end at lade sig rive med og måske drømme sig tilbage til sommerens varme nætter eller endnu længere væk, hvor palmerne er ægte, rommen billig og månen skinner hele natten….. musikalitet, energi, livsglæde… sid stille, hvis du kan!

Hvornår:

07
Aug

19:30 - 21:30


Priser:

Alm.

170,- DKK inkl. billetgebyr

Adresse:

Skippergade 2-8
3740 Svaneke


Tags: Handicapvenlig, Helårsåbent, Koncert, Kultur, Kunst, Musik, Sommer, Svaneke

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00