Smag og oplev havtorn

27. June 2018 - 27. June 2018

Hos HØSTET på Fløjlegård i Ibsker, har vi inviteret gæster og du kan onsdag d. 27/6, mellem 11 og 14 møde Nordic Fermentation, der producerer Jun Kombucha og VandKefirperler der producerer Vandkefir begge virksomheder anvender bl.a. havtornblade og havtornbær fra HØSTET til en af deres varianter. De ved rigtig meget om processerne og de bakterier, der er gode for vores fordøjelse, så kom og få en snak og en lille smagsprøve.

Der udover kommer Østersøens Brænderi, der er Bornholms nye destilleri. De har fremstillet den lækreste gin, med bl.a. urter fra den Bornholmske natur og havtorn fra HØSTET, kom og få en snak med Martin om denne særlige gin og processen med at destillere. Der vil være mulighed for at købe drinks med gin tilberedt på forskellige måder.

I gårdbutikken er der selvfølgelig masser af lækkerier med havtorn og vi sørger for  smagsprøver af både kiks med ost og havtorn, samt havtornøl og havtornsaft. Kl. 11.30 er der rundvisning og fortælling om havtorn i plantagen og herefter kan man summe rundt og få en god snak med vores gæster.

Som kronen på værket, har kunstneren Jo Dam Kærgaard ladet sig inspirere af de smukke havtorn-buske og farverne omkring Fløjlegård. Det er der kommet forskellige billeder og tryk ud af, som hen over sommeren vil pryde væggene i gårdbutikken. Til dagligt huserer Jo i galleriet BANKEN i Gudhjem, hvor der løbende hen over året kan opleves forskellige udstillinger fra Jo’s egen hånd, samt samarbejder med andre kunstnere.

Kom og få en dejlig oplevelse på landet og nogle hyggelige timer med havtorn i centrum. Det er selvfølgelig muligt at handle nogle af alle de dejlige lækkerier man har smagt med hjem.

Hvornår:

27
Jun

11:00 - 14:00


Priser:

Børn over 12

60 .-

Voksne

60.-

Der vil være smagsprøver på Bornholmske kiks med ost og havtorn, havtornøl fra Svaneke Bryghus og havtorn-slushice, samt mulighed for at smage lidt Jun Kombutcha og Vandkefir, samt måske lidt gin.

Adresse:

Ibskervej 34
3730 Nexø


Tags: Galleri, Gourmet, Kunst, Madfestival, Madoplevelser, Nexø, Shopping, Sommer

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00