Shubberne kommer til Ekkodalshuset

05. august 2021 - 05. august 2021

Nam Nam i Ekkodalen

For fjerde år i træk arrangerer vi en havefest med de tre originale Shu-bi-dua legender, guitarist Claus Asmussen og trommeslager Bosse Hall Christensen og keyboardmand Willy Pedersen. De tre er nemlig ankermændene bag Shubberne, der er det tætteste vi kommer på genskabelsen af det navnkundige band Shu-Bi-Dua.

Der er helt sikkert dømt fællessang, rock og masser af ekstranumre. Shubberne spiller Shu-bi-dua’s største og mest elskede hits som de blev skrevet og indspillet, med den velkendte lyd fra de kronede dage og ikke mindst galskaben og den fanden-i-voldske fremtoning på scenen. Alt sammen ting som sender tankerne tilbage til storhedstiden, hvor Claus, Bosse og Willy var med. Foruden de tre gamle ”Shubber”, består bandet af de to benhårde musikere og Shu-bi-dua connaisseurs: Karsten Lagermann (voc) og John Sørensen (bas) og sammen skaber de et brag af en Shu-bi-dua fest.

Vi ses til skråle- og luftguitarkoncert med Shubberne

Unr. siddepladser
Salget stopper via Ticketmaster 24 timer før arrangemente
Adgang til sceneområdse kl. 18:30

Hvornår:

05
aug.

19:30 - 22:00


Priser:

Enrtre eksl. gebyr

Kr. 295,-

Adresse:

Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Tags: Aakirkeby, Almindingen, Café, Helårsåbent, Koncert, Kultur, Kunst, Madoplevelser, Musik, Restaurant, Sensommer, Seværdighed, Sommer

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00