SEBA ALHAJ TRIO - MUSIKHUZET

10. februar 2023 - 10. februar 2023

Et harmonisk musikalsk samarbejde mellem Oud-spilleren Yahya Najm, percussionisten Bader Debs og sangerinden Saba Alhaj.

Seba, Yahya og Bader vil præsentere den traditionelle arabiske musik, som befolkningen i Mellemøsten har dyrket i generationer. Denne musik skaber en magisk stemning, der lægger op til lidt dans.

Seba Alhaj er en 22-årig sangerinde, der voksede op i en musikalsk familie, som fik hende til at starte sin musikkarriere i en tidlig alder. Seba havde altid været forelsket i den arabiske traditionelle og klassiske musik, gennem sin stemme forsøger hun at bevare den smukke musik, som hun voksede op med. I Syrien optrådte hun med koncerter med sin far, og hun har også sunget med et kor, der lavede mange koncerter i Aleppo. For nylig begyndte hun at synge i både Sverige og Danmark og har også arbejdet med et kor i Sverige i en teaterforestilling kaldet Robin Hoods Hjerte.

Bader Al-Debs er født i Damaskus i Syrien i 1982. Han studerede slagtøj på Damaskus Music Institute i 90’erne. Han deltog i flere landes festivaler og vandt mange priser.
Han har spillet mange koncerter og indspilninger både individuelt og med berømte sangere og musikere i Syrien, Libanon, Jordan og De Forenede Arabiske Emirater i 20 år og mestrer alle orientalske og vestlige percussioninstrumenter.

Yahia Najem er en jordansk sanger, oud-spiller og percussionist. Han har hovedsageligt arbejdet med klassisk arabisk musik, både som soloartist og med forskellige grupper i både Europa og Mellemøsten. Han er uddannet fra Folke- og verdensmusikuddannelsen på Musikhögskolan i Malmø under Lunds Universitet. Senest har han turneret med gruppen Obaider Band, da han er en af ​​grundlæggerne, han er også en af ​​grundlæggerne af Cloud Atlas Trioen og optrådte med den Malmø-baserede teatergruppe Teater Theatron i Stockholm og Malmø.

Hvornår:

10
feb.

20:00 - 21:30


Priser:

Entre forsalg

120

Entre dørsalg

140

Der har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 60 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

Adresse:

Store Torv 6
3700 Rønne
Tags: Helårsåbent, Hele øen, Koncert, Musik, Rønne, Vinter

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00