FINAL CONCERT of Bornholm-Saaremaa Culture Festival

25. september 2022 - 25. september 2022

Koncerten med det estiske kammerorkester Läänesarte indgår i et større projekt, som er en fortsættelse og fejring af et kultursamarbejde mellem Bornholm og den estiske ø Saaremaa der opstod i 1990’erne og hed Baltisk Bro.

Der afholdes forskellige koncerter og arrangementer, som en mindre estisk kulturfestival på Bornholm under kulturugen og koncerten med kammerorkestret Läänesarte indgår i denne. Cellisten Anja Lillemæhlum (konservatorieuddannet musiker bosiddende på Bornholm) medvirker til koncerten.

Kammerorkesteret er oprettet i 2017 og har på relativ kort tid opnået bemærkelsesværdige resultater ift. klang og sammenspil. På programmet ved koncerten, der finder sted i Skt. Nicolai Kirke i Rønne, er bl.a. musik  af Lars-Eric Larsson, A. Marena og den estiske komponist V. Kioulaphides. Bratsch-solist til koncerten er amerikaneren Brett Douglas Deubner.

Dirigent for kammerorkestret Läänesarte er italienske Edoardo Narbona. Info om ham kan ses her: www.edoardonarbona.com  og yderligere info om kammerorkestret Läänesarte her:  www.lsko.ee

 

Hvornår:

25
sep.

14:00 - 15:30


Priser:Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00