Rundvisning på Hammershus for børn og barnlige sjæle

03. april 2023 - 08. april 2023

En oplevelsestur for hele familien, hvor I selv er med til at dramatisere fortællingerne fra borgens spændende historie.

Denne tur er for børn med forældre, og alle andre barnlige sjæle, der kan lide at lege! Hør de spændende historier fra Hammershus, om kongedatteren i fangetårnet og om soldaternes liv. Her kan I få historien ind under huden og få en sjov og anderledes oplevelse af borgruinen sammen. Vi tager historien ud af historiebøgerne og går på opdagelse i en af Danmarks største, og nok flottest beliggende borge fra middelalderen. Guiden medbringer forskellige dragtdele, som bruges til at dramatisere fortællingerne om Hammershus.

 

Mødested: På taget af Hammershus Besøgscenter,

Slotslyngvej 9, 3770 Allinge

 

Generelle oplysninger

Vejr og vind: På Hammershus er det altid godt at have vind- og vandtæt tøj med i rygsækken. Mange bliver overrasket over den store temperaturforskel, der kan være fra den ene ende af øen til den anden.

Hunde: Har ikke adgang indendørs i Besøgscentret.
Hunde er tilladt i snor på alle udendørsarealer på Hammershus – efterladenskaber skal samles op med det samme.

Toiletforhold: Findes indenfor i Besøgscentret, hvor der også er en shop og café. Der forefindes ikke toiletter på selve borgen.

Gangbesværede: Vi gør opmærksom på, at stierne og gangarealerne er kuperede, stejle eller brobelagte og derfor en udfordring for gangbesværede.

Parkering:
Der er p-afgift for biler på den nye store p-plads fra lørdagen før Palmesøndag til og med efterårsferien.

  • Betal enten med app’en EasyPark eller ved automaterne (indtast bilens registreringsnummer og betal med mønter eller kreditkort, billetten behøves ikke at ligge i bilens forrude)

Arrangør

Bornholms Middelaldercenter

Event arrangør

På Middelaldercentret i Østerlars kan udforske det jævne bondesamfund, den befæstede stormandsgård, bondens dyr og meget mere.

Uanset hvornår i sæsonen du besøger os, kan du altid komme på rundtur med vores formidler – eller låne vores lommeguide og gå på opdagelse på egen hånd – prøve at skyde med middelalderbue, se den store kanon blive affyret, se den indendørs særudstilling, opleve de forskellige bygningers prøv-selv-aktiviteter og meget mere. Påske- og efterårsferie byder på et væld af specialaktiviteter, og i skolernes sommerferie er der ekstra mange aktiviteter og oplevelser – foruden det store middelaldertræf i Uge 29.

Hvornår:

03
apr.

10:00 - 11:30


04
apr.

10:00 - 11:30


05
apr.

10:00 - 11:30


06
apr.

10:00 - 11:30


Priser:

Billet (mellem 3-10 år)

50

Voksen

85

Adresse:

Langebjergvej 26, Hammershus
3770 Allinge
Tags: Borg, Børnevenlig, Hammershus, Hele øen, Historie, Kultur, Påske

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00