Opera MasterClass 2022

11. juli 2022 - 15. juli 2022

I denne sommerworkshop bliver der arbejdet med både opera og lieder/romancer/sange. I løbet af en lille uge åbnes materialet under inspirerende vejledning af 3 af Nordens bedste pædagoger: Sopran Gitta-Maria Sjöberg, der i 25 år har været Den Kgl. Operas førende sopran, Karin Holm, Göteborg Operaens ledende repetitør og Mette Borg, dramaturg, instruktør og fast underviser v. bl.a. Den Danske Scenekunstskole. Det helt unikke er, at denne trio arbejder tæt sammen i undervisningslokalet og vejledningen derfor er både teknisk, dramatisk, musikalsk og scenisk. Ikke adskilt men i eet og samme rum, omgivet af Svanekegaardens dejlige atmosfære, skønhed og venlighed. Koncentrationen er intens og glæden stor.
Hver morgen indledes med opvarmning (kun for deltagerne), efterfulgt af foredrag v. Mette om musikalske, dramatiske og filosofiske emner.

Workshoppen er åben for publikum.

Fredag 15. juli kl. 19.30
Afsluttende koncert med de studerende i “Eksperimentarium for Klassisk Sang”. Her byder de 8 deltagende sangere på en gennemgang af hvor langt de er kommet i løbet af ugen. Det plejer at være en enestående oplevelse at nyde resultatet af en uges hårdt arbejde og at se de studerendes glæde over den nye lærdom.

 

 

 

 

Foto Jens-Erik Larsen

Hvornår:

11
jul.

10:00 -


15
jul.

17:00


Priser:

For elever se tilmelding i linkRelaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00