Op på hesten igen

04. November 2018 - 04. November 2018

-med Lene Poulsen

Divaen skulle spille sin store rolle, men alt gik galt. Nu må hun igen forsøge at redde stumperne, for at overleve. En bittersød komedie med indlagte skraldgrin, om hvordan vi alle på hver vores måde, fra tid til anden, må ned og bide i græsset – og ikke mindst om hvordan vi kommer op igen.

En komisk monolog med musikledsagelse, om hvordan vi alle på hver vores måde, fra tid til anden, må ned og bide i græsset – og ikke mindst om, hvordan vi kommer op igen.

Vi tager udgangspunkt i Vølvens Spådom, og relaterer den til verden i dag. Vi kommer omkring Vølvens spådom, relateret til i dag, indianerritualer, buddhistisk tankegang og vi undersøger hvad ydmyghed og tillid betyder i vores kristne samfund.

En skuespillerinde, der ikke har instrueret før, har påtaget sig at instruere et egnsspil. Hun har ikke helt fornemmelse for, hvordan man arbejder med amatører. Og det går da også galt. Men hun kommer til at holde af de mennesker, som er med. Og hun genfinder sin egen kærlighed til teatret. Vi følger hendes erkendelsesrejse fra hun kommer forbrændt hjem fra generalprøven til hun går ud ad døren igen, for at gennemføre premieren.

Hvornår:

04
Nov

15:30 - 17:30


Priser:

Alm. inkl. gebyr

160 DKK

+65 inkl. billetgebyr

130 DKK

u. 25 inkl. billetgebyr

100 DKK

Adresse:

Skippergade 2-8
3740 Svaneke


Tags: Efterår, Handicapvenlig, Helårsåbent, Kultur, Kunst, Svaneke, Teater

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00