Ølhuzed inviterer til billedudstilling

15. juli 2024 - 11. august 2024

Multikunstneren Herluf Skjerning Larsen (Luffe) udstiller fra d. 15. juli til d. 11. august nogle af sine billeder i Ølhuzed.

Luffe er billedmager, spillemand og livskunstner. Det sidste fordi det er nødvendigt, det mellemste fordi han har talent og synes det er sjovt, det første fordi han ikke kan lade være: det er simpelthen livsnødvendigt for Luffe at udtrykke sig i billeder.

Han er uddannet porcelænsmaler på Den Kgl. Porcelænsfabrik og har studeret malerkunst på Kunstakademiet i København. Derudover er han kunstpædagog og uddannet grafisk designer. Han har undervist i billedkunst på skoler og gymnasier, han har illustreret bøger og arbejdet som illustrator på Zoologisk Museum. Uanset hvad Luffe har beskæftiget sig med, så har han altid malet.

Når Luffe starter på et billede, har han naturligvis en idé, men han ved aldrig, hvor han ender. Under processen lever billedet sit eget liv, og Luffe må opdage og indfange de muligheder, der dukker op. Med kyndig hånd, med sans for form, farve og rytme, med fantasi og sans for symbolsprog komponerer han den historie eller den idé billedet bliver udtryk for. Ikke overraskende henter han inspiration fra musikken, men også mytologien og naturen er blandt de emner, han bearbejder.

Luffes billedverden er fyldt med humor, glæde, undren og en masse dyr.

Kom og oplev hans fantastiske billeder.

Hvornår:

17
jul.

Hele dagen


18
jul.

Hele dagen


19
jul.

Hele dagen


20
jul.

Hele dagen


Priser:

Gratis


Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00