Mikael & Tobias Neumann

29. July 2020 - 29. July 2020

Som led i Sommerpakken er der 50% rabat på ALLE koncerter og lign. i Svanekegaardens teatersal og have i skolernes sommerferie. Allerede indkøbte billetter vil få 50% refunderet på dagen. OBS – det gælder ikke gebyrer.

Mikael Neumann er søn af den danske kunstner og guitarist Ulrik Neumann og den svenske sangerinde og skuespillerinde Christina Sorbon.

Han voksede op i København og spillede i forskellige danske rockbands i begyndelsen af 1960erne, bl.a. med flere af musikerne, der senere dannede gruppen Shu-bi-dua.

Han forlod rockmusikken, flyttede i 1967 til Skåne og begyndte at tage privat undervisning i klassisk sang , mens han samtidig lærte at spille klassisk guitar hos sin far.

Han debuterede som scenekunstner sammen med sin far og søsteren Ulla “Sniff” Neumann p i Finland i 1968. Gennem 1970erne og et stykke ind i 1980erne turnerede trioen “3 X Neumann” i store dele af verden, optrådte ved koncerter, revy, kabaret- og varietéforestillinger, havde en række tv- og radioprogrammer og indspillede en stribe LP plader.

Sammen med Sniff Neumann fortsatte han med en række koncerter og shows og de indspillede cd’en “Leve Bellman & Taube”, som blev en stor salgssucces i Danmark. Mikael Neumann har spillet meget revy både i Danmark og i Sverige, hvor han er blevet kendt for sit samarbejde med Eva Rydberg. 

Men denne aften skal vi høre ham sammen med sin søn Tobias Neumann, Tobias var for et par år siden med til ASGs Nytårskoncert.

Tobias og Mikael har lovet at det bliver en aften med gammelt og nyt, dansk og svensk, alvor og glæde.

 

Covid-19 info: Der må være 100 siddende gæster i haven med 1 m. mellem midten af stol til midt næste stol og 2 m til “scenen”. Der må være 43 siddende gæster i salen under de samme betingelser. Der må i bar og foyer være 10 personer af gangen – vi anbefaler derfor at man kommer i god tid – og holder afstand i køen.

Der vil være rigeligt sprit som vi anbefaler at man bruger flittigt.

Der vil være rigeligt sprit.

 

Foto Claes Westlin

Hvornår:

29
Jul

19:30 - 21:30


Priser:

DKK 100, - inkl. billetgebyr (Ordinær pris var DKK 180, - inkl. billetgebyr)


Tags: Bar, Handicapvenlig, Helårsåbent, Koncert, Kultur, Musik, Svaneke

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00