Mike Andersen - solo | Villa Nova

03. October 2020 - 03. October 2020

Event & Booking Bornholm byder her velkommen til en forrygende aften med en af Danmarks helt store blues-musikere med et internationalt udtryk.

Mike Andersens kærlighed til de gamle blueslegender er tydelig, men den sammensætning af blues og soul, han leverer, er bestemt hans egen. Mike har en flot og stærk stemme og et spændende og avanceret guitarspil – og så er han en fin, klassisk sangskriver og en glimrende fortæller.

Mike har udgivet sit første soloalbum “One Million Miles” – et album der indeholder ni enkle og meget personlige sange. Tekstuniverset kredser om emner som opgør, opbrud, nærvær – eller mangel på samme og ikke mindst kærlighed.

– Albummet har et meget råt og simpelt udtryk. Det består kun af min stemme, en akustisk guitar, og min fod der tramper med. Det er optaget live i studiet, helt uden overdubs og edits, og er derfor langt mere råt, upoleret og nøgent end noget jeg tidligere har lavet, fortæller Mike Andersen.

Mike Andersen har i alt udgivet syv album med band og spillet et utal af livekoncerter. En million mil på landevejen, er det nok næppe blevet til, men det er tæt på. Mike Andersen og hans band har nemlig gennem de sidste 20 år kørt landevejene i Danmark og resten af Europa tynde. Og der er stadig mange flere kilometer i dem. Men lige nu skal Mike Andersen altså møde sit publikum helt alene – både på albumudgivelse og på en forstående soloturné dette efteråret, og denne aften på Villa Nova.

Vi ses til en helt særlig blues/soul aften på Villa Nova i Rønne.

Billetter kan købes her:
https://event-booking-bornholm.billet.dk/order/gateway/13263382

Dørerne åbnes kl. 19.00

Der vil være salg af bornholmsk øl, vine, soda m.m.
Vi modtager kort, mobilepay og kontant.

Vi ses 🙂

Arrangør: Event & Booking Bornholm
Facebook: www.facebook.com/eventogbookingbornholm.dk
www.eventogbookingbornholm.dk
mail@eventogbookingbornholm.dk

 

Hvornår:

03
Oct

20:00 - 22:00


Priser:

Siddeplads

150

+ billetgebyr kr. 9,50


Tags: Efterår, Kultur, Musik, Rønne

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00