Mathias Heise Nordic Quartet

15. september 2021 - 15. september 2021

Mathias Heise(DK) – Kromatisk Mundharmonika
Erlend Slettevoll(N) – Piano
Steinar Raknes(N) – Bass
Anders Mogensen(DK) – Drums

I Danmark er Mathias Heise et velkendt navn, både på den unge jazzscene og den mere etablerede! Selv af det danske kongehus er Heise’s talent blevet anerkendt. Han har bl.a. modtaget Kronprinsparrets Stjernedryspris. På trods af hans unge alder har han allerede spillet med en perlerække af den danske jazzscenes mest prominente musikere, bl.a. Danmarks Radios Big Band og Niels Lan Doky.
Derudover har han arbejdet tæt sammen med Bent Fabricius-Bjerre, indtil dennes død. Heises lyd passede perfekt ind i Fabricius-Bjerres filmiske kompositioner.

Norge har ikke hørt meget til ham, men det rådes der nu bod på. Med denne kvartet bliver pandekage landet forenet med den storslåede norske natur i en kvartet, som virkelig kan markere sig på den europæiske jazzscene.

I denne kvartet spiller Heise sammen med 2 af Norges bedste jazzmusikere: Pianisten Erlend Slettevoll og bassisten Steinar Raknes. Slettevoll har turnéret over hele verden, og har modtaget indtil flere norske Grammyer, kaldet Spillmannsprisen. Bassisten Steinar Raknes har ligeledes turnéret over hele verden, og tager med sit imponerende basspil den nordiske bastradition til et nyt niveau. Sidste mand i denne kvartet er den danske trommeslager Anders Mogensen. Mogensen har spillet i mange år med Slettevoll i saxofonisten Petter Wettre’s quartet. Med næsten 30 år som professionel jazzmusiker har Mogensen modtaget grammy’er i Canada, Norge og Danmark, og er fast på turné med musikere som Jerry Bergonzi, Tim Hagans og Walt Weiskopf.

Hvornår:

15
sep.

19:30 - 21:30


Priser:

kr. 180 inkl. billetgebyr - unge u. 25 kr. 100Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00