Makiko Hirabayashi Trio

07. November 2020 - 07. November 2020

Lineup: Makiko Hiriabayashi (JP/DK) – piano, Marilyn Mazur (DK) – percussion, drums, Klavs Hovman (DK) – bass

Komponisten og pianisten Makiko Hirabayashi er siden udgivelsen af hendes første trioalbum af kritikere verden over blevet anerkendt som et stærkt navn på den international jazzscene. Hun har gennem årene haft et tæt samarbejde med perkussionisten Marilyn Mazur (Miles Davis Group 85-89, Jan Garbarek Group 91-05) og spiller fast med i flere af Mazurs bands, ligesom Mazur er fast medlem af Maiko Hirabayashi Trio sammen med bassisten Klavs Hovman.

De tre musikere har spillet sammen i mange år og i mange sammenhænge, og de har opbygget en nærmest telepatisk evne til at forstå og følge hinanden musikalsk. I deres musik vil man derfor opleve et sammenspil på usædvanligt højt niveau. Et sammenspil som fører musikken med i alle tænkelige retninger. I både kompositionerne og trioens spil oplever man en lethed og en inspiration fra bl.a. klassisk musik, jazz, musik fra Fjernøsten, Skandinavien. Alt sammen og bliver til et unikt lydunivers.

Makiko Hirabayashi blev født I Tokyo, Japan I 1966, hvor hun lært at spille klaver som 4-årig. Hun tilbragte 5 år af sin barndom i Hong Kong – dengang en kulturel smeltedigel, som satte et varig aftryk på hendes liv. Som 20-årig opnåede hun et scholarship på det kendte Berklee College of Music i Boston, hvor hun studerede i 3 år og tilegnede sig jazzens sprog. Siden 1990 har hun boet i København.

Hvornår:

07
Nov

17:00 - 19:00


Priser:

Alm 170 og kr. 100 for u. 25/stud – begge inkl. billetgebyr.


Tags: Afslapning, Bar, Efterår, Handicapvenlig, Helårsåbent, Koncert, Kultur, Kunst, Musik, Svaneke

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00