Sandvig - Lysets By

16. september 2022 - 25. september 2022

Under Kulturugen 2022 vil forskellige dele af Sandvig og området omkring blive oplyst i atmosfærisk og stemningsfuldt lys. Det primære omdrejningspunkt for arrangementet vil blive oplysningen af området omkring Sandvig Havn, som den professionelle lyskunstner Mads Vega har indvilliget i at stå for. Mads Vegas er professionel lyskunstner og har tidligere skabt lysinstallationer ved eksempelvis Copenhagen Light Festival hvor han medoplysning af Islands Brygges havnefront har skabt stor opmærksomhed omkring hans værker. Derudover har han tidligere arbejdet med prominente aktører som fx. Noma og IKEA. https://madsvegas.dk/
https://www.instagram.com/madsvegaslighting/?hl=da

Mads Vegas har som så mange andre afholdt adskillige ferier i Sandvig, og føler en personlig tilknytning til området, som er medvirkende årsag til hans villighed i at opstille en lysinstallation ved Lysets By i Sandvig under Kulturugen 2022. Udover Mads Vegas bidrag vil de lokale erhvervsdrivende sammen med lokale beboere og foreninger stå for lysinstallationer af forskelligt omfang flere steder i området. Derved vil hele Sandvig og området omkring blive oplyst i et eventyrligt og stemningsfuldt lys, som man med hele familien kan gå på opdagelse i.

Lysets By blev første gang afholdt i 2018 under den daværende Kulturuge, men er ikke blevet afholdt sidenhen. Dette års arrangement vil derved både være en viderefortælling af Sandvig som Lysets By og en videreudvikling af konceptet ved inddragelse af en etableret lyskunstner.

Hvornår:

16
sep.

20:00 - 23:59


17
sep.

20:00 - 23:59


18
sep.

20:00 - 23:59


19
sep.

20:00 - 23:59


Priser:Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00