LATE-NIGHT-CONCERT - Den moderne tangos fader fylder 100 år!

19. september 2021 - 19. september 2021

En unik aften med Bjarke Mogensen, Signe Asmussen og Mathias Heise.

Bjarke Mogensen, født og kendt på Bornholm, udtaler ”det vil blive en helt særlig konstellation, som vi ikke laver ellers, og jeg kan ikke forestille mig et bedre hold at dele scene med; det bliver rigtig stort det her”.

Den moderne tangos fader fylder 100 år!

Det er en helt særlig aften der venter publikum i Sct. Klemens Kirke, når 3 virtuose og alsidige musikere mødes for første gang i et program der omkranser en helt særlige komponist og pionér, Astor Piazzolla. 

Med sit virtuose spil og sin kompromisløshed vendte han op og ned på tangoens musikalske udtryk og i enkelte tilfælde med livet som indsats.

Aftenens 3 musikere har hver især en helt egen pionér-tilgang til deres virke som musikere. Dels har de medvirket til at udvide rammerne for hvad deres respektive instrumenter kan udtrykke, (stemme, mundharmonika, accordeon. Men også som nybrydere af genre og virtuositet har de henrykt både publikum og presse med deres optrædender. 

På programmet, der hylder 100 året for Astor Piazzolla’s fødsel, er der ligeledes musik skrevet af de medvirkende selv, men også af forskellige komponister der har været med til at rykke deres oprindelige musik op i nye højder såsom brasilianeren Hermeto Pascoal og spanieren Manuel de Falla.

Hvornår:

19
sep.

21:00 - 22:30


Priser:

185 kr.Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00