LASSE MØRCK KVARTET MUSIKHUZET

26. marts 2023 - 26. marts 2023

I forbindelse med udgivelsen af Lasse Mørck Kvartet’s nye album: “Imagining Places No One’s Probably Ever Been”, en konceptuel opfølger til deres første album, drager Lasse nu på releaseturné med sin kvartet i 2023.

Den tidligere modtager af bl.a. “Jazznyt Prisen 2017” samt “Årets Unge Jazzkomponist 2018” har skrevet ny fantasifuld musik, der portrætterer sagnomspunde steder som “Eldorado” og “Atlantis” i et transparent akustisk jazzet lydformat med fokus på gode melodier, kreative formstrukturer og minimalistisk sammenspil.

Med sig i bandet har Jonas Due der med sit eminente trompetspil allerede i en ung alder har markeret sig som en af DK’s allerbedste trompetister, det svenske saxofontalent Ludvig Samuelsson der altid er en garant for fantasifulde improvisationer og sidst men ikke mindst den virtuøst minimalistiske trommeslager Snorre Kirk. Det er original og personlig jazzmusik spillet af en velswingende akkordinstrumentløs kvartet, bestående af trompet, saxofon, kontrabas og trommer.

Line-up:
Jonas Due – Trompet
Ludvig Samuelsson – Alt & Baryton Sax
Snorre Kirk – Trommer
Lasse Mørck – Kontrabas

Hvornår:

26
mar.

15:00 - 16:30


Priser:

Entre forsalg

150

Entre dørsalg

175

Adresse:

Store Torv 6
3700 Rønne
Tags: Forår, Helårsåbent, Hele øen, Koncert, Musik, Rønne

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00