”Langt ud i skoven”

24. July 2018 - 24. July 2018

Tag med Urkraft Bornholm – ”Langt ud i skoven”

Tirsdag d. 24. juli er ”Urkraft Bornholm” alias Kisser & Niller klar til deres anden musikalske tur i Almindingen. Der er max plads til 25 gæster – og sidste gang var Plantørhuset ikke fyldt helt op, – men der havde fundet vej til skovens bankende ”hjerte” fik til gengæld en oplevelse lidt ud over det sædvanlige, med musik, fortællinger og kædedans. Det handler ikke så meget om hvor mange der kommer, – men mere om den særlige oplevelse vi kan skabe i fællesskabet.

Turen starter kl. 19 ved det 400 år gamle egetræ på Christianshøj, – går videre til Jomfrubjerget, og slutter med en tæt og intim koncert i det lille rustikke plantørhus, – bygget af Hans Rømer i 1800-tallet.
Kl. 21 står vi igen ved vores biler på parkeringspladsen foran Christianshøjkroen.

En unik perle midt i skoven

Med hyrderåb, fløjtespil, sækkepibe og kædedans føres gæsterne gennem skov og klipper – frem til det lille plantørhus med metertykke mure. Det lille hus, som de fleste bare går forbi er en hidtil ganske uset perle/platform for små intime events. Med god akustik og fortættet atmosfære bringes gæsterne tilbage i tiden – ind i den levende folkekultur og helt ind under huden på de to folklorister og musikere.

Billetterne skal bestilles og betales forud på tlf. 26178319

Hvornår:

24
Jul

19:00 - 21:00


Adresse:

Segenvej 48
3720 Aakirkeby


Tags: Almindingen, Koncert, Kultur, Musik, Natur, Sommer

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00