Lange udsigter – workshop for børn og voksne

24. september 2022 - 24. september 2022

Kunstneren Pernille Bøggild hjælper dig gennem opgaven med at skabe din helt egen skulptur.

Workshoppen starter med en rundtur i udstillingen ”Lange udsigter på Gudhjem Museum.” Derefter støber vi små erindringsklumper i gips med indsamlede objekter, planter og blomster fra naturen. Vi arbejder med at fastfryse livet omkring os i en stivnet, fast struktur. Når man er færdig med støbearbejdet, kan man få sin ”erindringsklump” med hjem.

Workshoppen er både for børn og voksne. Bedst at børnene er fyldt omkring 7 år. Det er en god ide at tage tøj på – som godt kan tåle at blive beskidt. Medbring evt. et forklæde.

Pernille Bøggild er uddannet på Det Kongelig Danske Kunstakademi: Arkitektskolen 2005-2008, Billedhuggerskolen 2008-2010 og Københavns Universitet: Bachelor i kunsthistorie 2021.

Bag sig har Pernille desuden en uddannelse som journalist.

Pernille deltog sammen med Lisbeth Bank i Bornholms Kulturuge 2020, hvor der også var en velbesøgt workshop for børn og voksne.

Udstillingen ”Lange udsigter” tager udgangspunkt i Bornholm som

fysisk fænomen og i mennesket som en ø, som eksistentielt, psykologisk fænomen. Udstillingen består af samlinger af skulpturfragmenter og færdige skulpturer, der kredser omkring øen og menneskets paradoks.

Noget nyt, ubestemmeligt og søgende vokser frem i arbejdsprocessen. Der skabes nye krops- og betydningsdannelser i et univers, hvor øens geologiske fysik møder sorgens emotionelle og nogle gange konkrete kropslige dele.

Udstillingen ”Lange udsigter” kan ses på Gudhjem Museum ons. – søn. kl. 13.00 – 17.00 frem til og med den 23. oktober 2022.

 

Hvornår:

24
sep.

12:00 - 15:00


Priser:

100 kr.Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00