Kunstuger uge 31 og 32

01. august 2021 - 14. august 2021

Udtryk dig i ler, glas, metal og sværte på Bornholms højskoles værksteder. Du vælger på forhånd, hvilket værksted du vil være på i hele perioden. Du kommer i dybden med materialer og teknikker i unikke rammer med professionelle undervisere. Du får fordybelsen i det enkelte værksted og er del af et tværfagligt fællesskab. Hver dag er der fælles oplæg om ideudvikling, materialekendskab, form og design. Der er daglige debatter om det, vi skaber. Værkstederne er åbne døgnet rundt. Selvom du har valgt et enkelt fag, får du mulighed for at snuse til de andre fag. Kurset er for alle, der har lyst til at udtrykke sig i et nyt materiale i 12 skønne dage. Der må påregnes en materialeudgift på minimum 200-500 kr.

OBS! Der er kun ca. 15 pladser på hvert værksted.

På Keramik bliver du introduceret til de grundlæggende teknikker: Modellering, pladeteknik og drejning. Der er fokus på brugsting, form og funktionalitet, men har du lyst til det mere skulpturelle er det bestemt også en mulighed. Vi brænder både i elektrisk ovn, og du bliver også introduceret til raku brænding.

På Grafik koncentrerer vi os om collografi, koldnål og monotypi. Du kommer til at udforske motiver, eksperimentere med farver og trykpapir. Du kan udfordre dig selv og de forskellige plader med diverse grafiske instrumenter. Vi ridser, skærer, tegner og skriver i plast- og papplader, trykker eksperimentelt og serielt.

På Glas får du et unikt indblik i det gamle håndværk – og lærer selv at blæse og at forme glas. På højskolens glasværksted kommer du til at arbejde med varmt og koldt glas, farver, dekorationsteknikker, du lærer glasslibning mm. Lær selv at lave glaskunst – og find dit personlige udtryk. Også for nybegyndere. Bemærk ekstra tillæg 1000,-DKK i prisen for Glas.

På Smykke vil vi sammen udforske begrebet smykker, accessories og wearables – små objekter som kan rumme store fortællinger, alvor, humor og ren æstetik. Smykkekurset byder på stillede opgaver som udgangspunkt til at finde jeres personligt udtryk. Samtidig vil der være introduktion til guldsmedeteknikker og mulighed for at arbejde i såvel lille som stor skala, i ædle og uædle materialer. Du er også meget velkommen til at medbringe eget metal, materiale, egne sager og dingenoter. Kurset kræver ingen særlige forudsætninger, men nysgerrighed og en smule tålmodighed. Lav selv smykker – og lad dig inspirere af Bornholms særlige omgivelser og de andre kunsthåndværk på kurset og på klippeøen!

Hvornår:

01
aug.

20:30 -


14
aug.

09:15


Priser:

Dobbeltværelse uden bad: 6950,- Dobbeltværelse med bad: 8000,- Enkeltværelse uden bad: 7900,- Hjemmeboende: 5950,-

Adresse:

Bornholms Højskole
Almindingsvej 35
3720 Aakirkeby


Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00