Krystyna Durys

04. August 2018 - 05. August 2018

Hun sang sig ind i manges hjerter

A-Tisket, a-Tasket, a green and yellow basket, dette børnerim som Ella Fitzgerald gjorde voldsom populært med indspilningen i 1938, brugte den polske vokalist Krystyna Durys til at synge sig ind i mange tilhøreres hjerter da hun optrådte på Nexø Torv i forbindelse med
ØstersøJazz Festival sidste år.

Mange har spurgt: kommer hun mon igen? – og svaret er ja, det gør hun!
Vokalisten udgav for to år siden sin første, og meget anmelderroste cd, Tribute to Ladies of Jazz. Siden har hun vundet flere priser ved konkurrencer i hjemlandet, og hendes cd har ligget på de æterbårne medier i Polen.

Titlen på cd’en er et bevidst valg for Krystyna Durys har utvetydigt fortalt at det er de fire amerikanske jazzvokalister: Ella Fitzgerald, “på grund af hendes enkelthed og elegance i sangen og improvisationen”, Sarah Vaughan på grund af “hendes fremragende evner til at improvisere og hendes sangteknik” (mine oversættelser). Og så nævner den polske sanger Natalie Cole og Eartha Kitt som de to andre forbilleder og inspirationskilder.

Bliver de to koncerter med Krystyna Durys som sidste års kan man roligt begynde at glæde sig: Hun er et kæmpe talent, med en utrolig sødme, præcision og tro på sangene i sin stemme.

Hvornår:

04
Aug

20:00 - 22:00


05
Aug

14:00 - 15:15Tags: Musik, Nexø

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00