Koncert på Brandstationen

24. september 2021 - 24. september 2021

Kom på besøg fredag d. 24 september i den gamle brandstation ved siden af Gudhjem Mølle, der i aftenens anledning forvandles til spillested for upcoming musik. Mens den sidste sensommersol går ned over Gudhjem, tænder vi op for lanternerne og åbner dørene til en dejlig koncertaften.

De rustikke omgivelser i brandstationen, der tidligere har huset Gudhjems enhed af frivillige brandmænd, vil denne aften skabe de magiske rammerne om en musikalsk oplevelse. Datidens holdeplads for brandbilen omdannes til scene, og der vil være en bar til at stille aftenens tørst. Tag et kig ind i brandtårnet og mød en lille fortryllende skakt af videokunst. Vi glæder os til at byde jer indenfor til et helt nyt univers i brandstationens rammer.

I samarbejde med Kunstcafeen på Grevens Dal har vi inviteret to stærke artister fra vækstlaget til at brede deres toner ud over den gamle brandstation. Vi ser frem til at annoncere kunstnerne på Kunstcafeens Facebook-event.

Start aftenen ud med et besøg hos Kunstcaféen, gå på opdagelse i udstillingen og forsyn dig med en drink fra baren, før vi i fælles flok bevæger os mod brandstationen for at runde aftenen af i musikkens tegn.

Når du ikke forbi Grevens Dal, vil baren på brandstationen være åben til at forsyne dig med kolde drikke til koncerten.

Hvornår:

24
sep.

19:00 - 22:00


Priser:

60 kr.Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00