Kombucha workshop

16. april 2022 - 16. april 2022

Kombuchaworkshop med Malene Rossil, Nordic Fermentation/Bornholm Kombucha.
Vi gentager succesen og afholder igen workshop i fermentering af kombucha på Gaarden.

Fermenterede drikkevarer er brygning med mikrober, der giver mening for dig og din mave og så er det både sjovt og dejligt at fremstille. – Og, jeg lover dig, det er ikke spor svært, når først du får det lært!

På denne dag, lærer du at brygge din egen Kombucha af Malene, som har brygget Bornholm kombucha i snart 5 år og du får en masse gode tips og Malene deler gladelig ud af sine erfaringer og viden. Så du kan glæde dig!

Du får din egen smagssatte kombucha med hjem og en ekstra starterkultur til kombucha, så du kan arbejde videre med alt det du har lært derhjemme. Derudover får du en indbydelse til at være medlem af Nordic Fermentations workshop opfølgnings gruppe på Facebook, som støtter og giver gode råd, så du får mest muligt ud af dine fermenterede produkter. Både ifht. at passe dem og til at spise dem, når de er klar.

Vi får også tid til at skåle i Bornholm Kombucha og I får lidt gode fif til, hvordan I kan mixe de skønneste cocktails med kombucha, med og uden alkohol.

Husk:
1 flaske med låg, som er rundt og ikke firkantet samt et syltetøjsglas med låg. 

Pris for hele workshoppen, incl din egen smagssatte kombucha, starterkultur, bær/krydderier samt opskrifter og opfølgning i fælles Facebook gruppe.

Pris: 150,-  

Hvornår:

16
apr.

13:00 - 15:00


Priser:

150

Adresse:

Melstedvej 253760 Gudhjem
Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00