Klassisk koncert i international klasse

03. december 2022 - 03. december 2022

Cellisten og multitalentet Jakob Kullberg er en af de mest respekterede danske musikere. Han er kendt for sine meget personlige, frygtløse fortolkninger – en spektakulær skikkelse på den internationale musikscene, der igen og igen udfordrer den etablerede forestilling om ’den klassiske cellist’.

Internationalt er Jakob Kullberg særlig rost for sine opførelser af cellokoncerter fra det 20. og 21. århundrede. Han er utroligt flittig som solist og anerkendt for en karriere, der udforsker mulighederne for at spille klassisk og ny musik på nye måder.

Han har besøgt mange af verdens bedste orkestre, blandt andre Royal Philharmonic Orchestra i London, BBC Philharmonic, og mange flere – desuden er han fast underviser på Svanekegaardens Cello MasterClass

Loussine Azizian er født i Armenien og har spillet violin, siden hun kom til Danmark som 7-årig. Hun har studeret i solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt på Universität für Musik und darstellende Kunst i Wien. Hun har vundet førstepriser ved flere internationale musikkonkurrencer og har spillet koncerter i bl.a. Tyskland, Østrig og Schweiz. Desuden er hun kunstnerisk leder og grundlægger af ensemblet Kristiansands Symfoniorkester med 15 års erfaring som solist, kammermusiker og orkestermusiker.

De to musikere vil præsentere os for et afvekslende program med værker af bl.a. Bach og Kodaly

 

Hvornår:

03
dec.

15:30 - 17:30


Priser:

Pris 180 kr. & unge u. 25 kr. 100 inkl. billetgebyrRelaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00