Kings of Rock

26. juli 2022 - 26. juli 2022

Kender i typerne, der altid maler ud over stregerne i en malebog! Sådan må bandet King of Rocks beskrives når de trykker den af på, ved og uden for senen. Også nede mellem publikum. Sådan, HELT nede mellem publikum!

Der bliver rock i synagogen når Ekkodalshuset præsenterer bandet d. 26. juli 2022. Vær sikker på det. Så spænd hjelmen og stem luftguitaren og nyd dette lille klip af bandet. Det bliver en aften med et overflødighedshorn af de største hits fra de største navne, – AC/DC, Bon Jovi, Guns n’ Roses, Kings of Leon m.fl. Sågar U2 er at finde på repertoiret i form af et vildt rock-medley.
Kings Of Rock har spillet langt over 1.000 koncerter på danske og svenske spillesteder og festivaler. Musikerne i Kings Of Rock har bl.a. spillet i bands som Mercyful Fate, Blink, Zauce, Mike Tramp, Jesper Binzer (DAD), Mick Hucknall (Simply Red), de har supportet og turneret verden over med bands som Metallica og Nickelback.

PS: Bandet har i en årerække optrådt ved danske internationale militære forlægninger, og spillet ørene fulde for de danske soldater i tjeneste. I Irak, Camp Danevang og Camp Einherjer. I Kosovo, Camp General Rye og Camp Holger Danske. I Afghanistan, Feyzabad, Kabul, Kandahar, Camp Bastion, Camp Price og Camp
Armadillo. Så mon ikke der dukker en del veteraner op den aften 😉
Vi ses!

Hvornår:

26
jul.

19:00 - 21:00


Priser:

Billetpris

265,-

Open air. Unr. siddepladser til alle. Get-in fra kl. 18:30

Adresse:

Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Tags: Aakirkeby, Musik, Restaurant, Sensommer, Sommer

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00