Kasper Munch Julin

24. May 2021 - 31. May 2021

Kasper Munch Julin er født i 1972.
Uddannet stenhugger og autodidakt billedkunster.
Kasper har været udøvende billedkunstner og kreativt skabende siden han var ganske ung, hans opvækst har været præget af sin mors arbejde som professionel keramiker med et keramikværksted beliggende i barndoms hjemmet.
Kasper Munch Julin har stået i mesterlære hos stenhuggermester Flemming Brian Nielsen (modtager af Thorvald Bindesbøll medaljen for sit ekstra ordinære arbejde med kunst og håndværk) og arbejdede som svend i hans firma i mange år.
I stenhuggeriet har han hjulpet med at udføre opgaver for en lang række af Danmarks førende billedhuggere designere og arkitekter.
Kasper Har løbende taget kunsthøjskole ophold for at dygtig gøre sig yderligere som billedkunstner og har fra han var først i 20érne haft eget atelier, både alene men også sammen med andre billedkunstnere.
Kasper har bornholmske aner og flyttede i 2016 fra Københavnske Vesterbro til Bornholm. Her har han arbejdet som stenhugger i den bornholmske sten industri hos Zurface AS og en kort periode som stenhugger på Christiansø.
Han har nu salg fra egen butik/atelier som ligger centralt i Hasle et stenkast fra Bornholms center for kunsthåndværk Grønbechs gård.
Kasper Munch Julins værker er kendetegnet ved et billedunivers hvor dialogen mellem form og farve danner ekspresive udtryk i både maleri og i tredimensionelle værker. Motiverne i hans malerier er fabulerende og tidsløse, på en gang mytologiske og samtidige.
I hans skulpturer møder forskelige materialer hinanden i en undersøgelse af det organiske mod det konstruerede og funktionelle. Han lader sig inspirere af dualiteterne mellem natur og by, mennesket som både åndeligt og jordisk. Beskueren inviteres ind i et univers af magisk realisme.

Hvornår:

24
May

00:00 -


29
May

00:00


25
May

00:00 -


30
May

00:00


Priser:

Adresse:

Grønnegade 10, 3790 Hasle


0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00