KANT

27. november 2021 - 27. november 2021

Kom og vær med til KANT-salon i Svaneke. Vi skal tale om Svaneke/Bornholm, som det særlige sted, det er og om jer, der bor her.

Undervejs læser Helle Bertram om af tekster fra nogle af de tidligere saloner i projektet KANT, der gennem 20-21 når rundt til 12 steder i Danmark med “kant”
KORT OM KANT

KANT er en række litterære saloner, der afholdes på særegne steder fra kyst til kyst i Danmark – fra kant til kant. Rejsen har til formål at give et kunstnerisk nedslag de enkelte steder og vise den stedbundne identitet. Ved hver salon læses en række tekster om forholdet mellem dét sted, man bor og den person, man er og samtalen mellem publikum og forfatteren bliver til endnu en ny tekst til KANT.
Teksterne udkommer som samlet værk under titlen, ”Der, jeg er” i foråret 2022 sammen med Carina Sivagars kunstfotografiske blik på steder i DK.

Har du lyst til at høre en forsmag på teksterne, så lyt til podcasten “Der. jeg er” her https://www.spreaker.com/show/der-jeg-er

KANT er støttet af Statens Kunstfond

 


KORT OM KANT
MÅL: At skabe et værk, der skildrer den lokale identitet på udvalgte steder ”på kanten” af Danmark set gennem et litterært perspektiv. ”Stedets væsen” Rejsen/skabelsen bidrager med 12 litterære oplevelser og et samlet bogværk

HVORDAN?
KANT er en række litterære saloner, der afholdes på særegne steder fra kyst til kyst i Danmark – fra kant til kant. Rejsen har til formål at give et kunstnerisk nedslag de enkelte steder og vise den stedbundne identitet.

Ved hver salon læses en række lyriske tekster om forholdet mellem dét sted, man bor og den person, man er. Historierne er på 800 ord hver og viser det helt almindelige i et nyt lys fx ”Avisen”, ”Havnen” og ”Veninder” og er udgivet i bogen KORT, der udkom i april 2020. Ud fra disse opstår en samtale mellem forfatter og publikum og der skrives en ny historie efter hver litterær salon, som læses op på kommende saloner. Således tegner vi et portræt af steder i Danmark med kant. Vi arbejder på lancering af værket på ORDKRAFT i Aalborg 2022.

Hvornår:

27
nov.

15:30 - 17:30


Priser:

Gratis adgangRelaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00